Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de plan la Chelsea! Tehnicianul devenit favorit să-i preia pe londonezi, după ce Sarri a fost acuzat de homofobie

Schimbare de plan la Chelsea! Tehnicianul devenit favorit să-i preia pe londonezi, după ce Sarri a fost acuzat de homofobie

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia anunţă că francezul Laurent Blanc este noul favorit pentru a prelua banca tehnică a lui Chelsea, după ce timp de mai multe săptămâni venirea lui Maurizio Sarri pe Stamford Bridge părea sigură.

Oficialii lui Chelsea şi-au pierdut însă din interesul pentru tehnicianul italian, după ce un schimb de replici al acestuia cu selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a revenit în actualitate, fostul tehnician al lui Napoli fiind acuzat de homofobie.

Scandalul s-a petrecut în perioada în care Mancini era antrenorul lui Inter, iar acesta l-a acuzat pe Sarri de insulte cu tentă homofobă. Atunci, Sarri a fost amendat cu 20.000 de euro şi suspendat pentru două meciuri din Cupa Italiei, iar ulterior şi-a cerut scuze pentru cuvintele aruncate.

Totuşi, Chelsea nu doreşte să transmită un mesaj că ar încuraja un astfel de compartament, motiv pentru care priveşte şi spre alte opţiuni pentru înlocuirea lui Antonio Conte.



Conform Daily Mail, Laurent Blanc a intrat pe lista londonezilor. Francezul e liber de contract din 2016, după despărţirea de PSG, grupare pe care a pregătit-o între 2013 şi 2016. Anterior, Blanc a mai antrenat-o pe Bordeaux (2007-2010), iar între 2010 şi 2012 a fost selecţionerul Franţei.

Afla mai multe despre: maurizio sarrichelsealaurent blanc 

viewscnt
Articole similare