Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de ultimă oră în naţionala Franţei. Un fotbalist de la Real Madrid a fost convocat în locul infectatului Dubois. Trei portari ucraineni suferă şi ei de COVID-19

Schimbare de ultimă oră în naţionala Franţei. Un fotbalist de la Real Madrid a fost convocat în locul infectatului Dubois. Trei portari ucraineni suferă şi ei de COVID-19
Comentarii

Fundaşul dreapta al echipei Olympique Lyon, Leo Dubois, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi a fost plasat în izolare după antrenamentul de marţi seară al naţionalei Franţei, informează lequipe.fr.

Jucătorul a părăsit cantonamentul Franţei de la Clairefontaine şi nu va evolua în meciurile cu Ucraina, Portugalia şi Croaţia.

În locul său, selecţionerul Didier Deschamps l-a convocat pe Ferland Mendy de la Real Madrid, dar acesta se va alătura primei reprezentative după meciul cu Ucraina.

Franţa întâlneşte, miercuri, de la ora 21:10, pe Stade de France, Ucraina, într-un meci amical.

Probleme şi mai mari sunt la oaspeţi. Trei portari, Andri Lunin (Real Madrid), Iuri Pankiv (Oleksandria) şi Andri Piatov (Şahtior Doneţk) au contractat şi ei coronavirusul. Primii doi au fost testaţi pozitiv, marţi, în Franţa şi izolaţi în hotel, iar Piatov, în Ucraina, săptămâna trecută.

Selecţionerul Andri Şevcenko nu îl are la dospoziţie decât pe portarul echipei Dinamo Kiev, Georgi Buşan, şi încă 13 jucători, după ce numeroşi fotbalişti - mulţi de la Şahtior - s-au îmbolnăvit de Covid-19 sau au fost în contact cu coechipieri infectaţi.

Meciul figurează încă în program la ora transmiterii acestei ştiri.

Pe 11 octombrie, Franţa joacă, tot acasă, cu Portugalia, iar pe 14 octombrie, în deplasare, cu Croaţia, în Grupa a III-a a Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

Ucraina trebuie să joace pe 10 octombrie, acasă, cu Germania, şi pe 13 octombrie, tot pe teren propriu, cu Spania, în Grupa a IV-a.

Afla mai multe despre: frantacoronavirus 

viewscnt
Articole similare