Experiențe împreună.
You are here:

Schimbare TOTALĂ pentru Reghe! Cum a ajuns să arate acum, la 3 ani de când a plecat: a recunoscut ce i s-a întâmplat

Schimbare TOTALĂ pentru Reghe! Cum a ajuns să arate acum, la 3 ani de când a plecat: a recunoscut ce i s-a întâmplatgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre viaţa sa din zona Golfului, unde o antrenează pe Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul a trecut şi printr-o transformare fizică, în ultima perioadă.

Laurenţiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion cu FCSB şi o Supercupă a României, iar în ultimii ani cariera sa a fost legată de echipele de zona Golfului, unde le-a antrenat pe Al Hilal, Al Wahda şi Al Wasl. Momentan, tehnicianul o conduce pe Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, unde ocupă locul opt în prima ligă.: "Viaţa e foarte lejeră, trăieşti ca în America. Sunt foarte mulţi turişti, nu există niciun fel de restricţii. Poţi să trăieşti la fel ca în Bucureşti sau ca în oricare alt loc din lumea asta. Doar că jucătorii au un program de rugăciuni, trebuie să schimbi şedinţele de antrenament. Şi nu poţi face antrenamente dimineaţa o mare perioadă a anului, pentru că sunt temperaturi ridicate. În rest, avem condiţii extraordinare, o academie foarte importantă, terenuri, hotel. Absolut tot pentru a face performanţă", a declarat antrenorul, conform Libertatea. 

Tehnicianul a dezvăluit şi secretul prin care a reuşit să slăbească 15 kilograme: "Am slăbit prin disciplină. Fac sport şi mă simt bine. Am schimbat anumite lucruri în ceea ce priveşte această nebunie cu mâncarea şi multe lucruri pe care le foloseam noi zi de zi. Nu am ţinut nicio dietă, nimic special. Am slăbit 15 kilograme. Îmi place să mănânc totul din ferma pe care o am în România, toată carnea vine de acolo. Vreau să trăiesc şi să mă distrez! Am alături de mine familia pe care o iubesc şi asta e cel mai important!", a mai spus antrenorul pentru sursa citată. 

 

3,5 milioane de euro câştigă Laurenţiu Reghecampf în fiecare sezon pe banca lui Al Wasl. Recent, Reghecampf a devenit noul ambasador al unui cunoscut brand de ţinute vestimentare şi accesorii. În urm acestui contract, antrenorul de 44 de ani va primi 100 de mii de euro.

FOTO: Laurenţiu Reghecampf, în perioada Al Wasl

FOTO: Laurenţiu Reghecampf, în perioada FCSB

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe