Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea s-a produs. "Mulţumim, Senior Mulţescu! Succes, Mister Uhrin!" A apărut anunţul pe pagina oficială a lui Dinamo

Schimbarea s-a produs. "Mulţumim, Senior Mulţescu! Succes, Mister Uhrin!" A apărut anunţul pe pagina oficială a lui Dinamo

Superliga

Comentarii

OFICIAL. Dinamo a anunţat pe pagina de Facebook despărţirea de Gigi Mulţescu şi numirea pe banca tehnică a lui Dudan Uhrin.

Dinamo şi-a luat la revedere de la Gigi Mulţescu după nici o lună. În locul său a fost numit antrenorul ceh Dusan Uhrin.

Anunţul a fost făcut oficial acum câteva momente pe pagina oficială de Facebook şi pe site-ul lui Dinamo.

"Noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti este Dušan Uhrin, a anunţat acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulţescu de a renunţa la conducerea tehnică a roş-albilor. Relaţiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulţescu şi Dinamo Bucureşti au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineaţă.

'Lui Gigi Mulţescu i se va propune o funcţie în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui', a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru fcdinamo.ro. Un senior incontestabil al fotbalului, un campion şi un nume de legendă pentru tot ce înseamnă Dinamo, Gheorghe Mulţescu a preluat conducerea tehnică a echipei într-o perioadă complicată din punct de vedere al rezultatelor, în care alţi antrenori au refuzat şi au fugit cât mai departe de arena din Ştefan cel Mare pentru a nu-şi păta cartea de vizită.

În numele tuturor dinamoviştilor, nu putem decât să-i mulţumim încă o dată Seniorului Gheorghe Mulţescu pentru ataşamentul demonstrat prin fapte faţă de culorile clubului!", au adăugat cei de la Dinamo.

Dusan Uhrin îşi începe aventura la Dinamo

"Noul antrenor principal Dušan Uhrin (53 de ani) a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti valabil până la 30 iunie 2022. De astăzi, 14 aprilie 2021, tehnicianul ceh va prelua echipa şi va conduce prima şedinţă de pregătire, la ora 16:00, în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat Dinamo Bucureşti în sezonul competiţional 2019-2020, 26 de meciuri pe banca roş-albilor, 12 victorii, patru remize, 10 înfrângeri. Din staff-ul tehnic al lui Dušan Uhrin vor face parte Denis Kavan şi Dragoş Picu, alături de Iulian Mihăescu şi George Neagu.

Dušan Uhrin nu e străin de fotbalul din România, a mai antrenat Poli Timişoara în două mandate (iunie 2007-decembrie 2008, respectiv decembrie 2010-iulie 2011), CFR Cluj (ianuarie-aprilie 2009) şi Gaz Metan Mediaş (iunie-septembrie 2020).

Bohemians Praga, Mlada Boleslav, Poli Timişoara, CFR Cluj, din nou Mlada Boleslav, AEL Limassol, încă o dată Poli Timişoara, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk, Slavia Praga, a treia oară Mlada Boleslav, Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş sunt echipele pregătite de Dušan Uhrin în cariera de antrenor principal, începută în urmă cu aproape 20 de ani", se încheie comunicatul dinamoviştilor.

Afla mai multe despre: gigi multescudinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare