Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări de trupe la Gaz Metan | Flavius Boroncoi antrenor secund, Cristian Moldovan antrenor cu portarii

Schimbări de trupe la Gaz Metan | Flavius Boroncoi antrenor secund, Cristian Moldovan antrenor cu portarii

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan va aborda noul sezon competiţional cu un staff tehnic nou.

Astfel, Flavius Boroncoi a făcut pasul spre echipa mare şi va ocupa postul de antrenor secund, după ce a câştigat titlul de vicecampion naţional cu echipa sub 19 ani a clubului. Din staff-ul lui Mihai Teja mai fac parte antrenorul cu portarii Cristian Moldovan şi Preparatorul fizic Riccardo Proietti.

Mai mult, gruparea de pe Târnava Mare şi-a asigurat serviciile lui Ricardo Batista, Bradley Diallo, Fofana Boubacar şi Carlos Fortes. Primul dintre ei este portarul Ricardo Batista, jucător în vârstă de 31 ani din Insulele Capului Verde, care are însă şi cetăţenie portugheză. Acesta a semnat cu Gaz Metan pentru următorii doi ani. Bradley Diallo evoluează pe postul de fundaş central, este origine franceză şi are 27 ani. El va îmbrăca tricoul alb-negru pentru următorul an, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. 

Fofana Boubacar evoluează pe postul de mijlocaş central, este născut în Guinea şi are 27 ani. Acesta a semnat cu Gaz Metan pentru următorii doi ani. Carlos Fortes are 23 ani şi evoluează pe postul de atacant. Acesta are origini în Insulele Capului Verde, însă deţine şi cetăţenie portugheză, fiind de altfel născut în Portugalia. Carlos Fortes a semnat pentru următorii doi ani cu Gaz Metan.

Afla mai multe despre: gaz metantransferuri 

viewscnt
Articole similare