Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Unde se vor juca meciurile de la Euro 2020, după ce Bilbao şi Dublin au renunţat la găzduirea partidelor

OFICIAL | Unde se vor juca meciurile de la Euro 2020, după ce Bilbao şi Dublin au renunţat la găzduirea partidelor

EURO 2020

Comentarii

Sevilla înlocuieşte Bilbao ca gazdă a meciurilor din Spania de la Campionatul European, iar partidele care erau programate la Dublin vor avea loc la Sankt Petersburg, a anunţat vicepreşedintele UEFA, Zbigniew Boniek, potrivit Reuters şi L’Equipe.

Comitetul Executiv al UEFA s-a reunit, vineri, pentru a finaliza planurile legate de partidele de la Euro, după ce Bilbao şi Dublin nu au putut garanta prezenţa suporterilor la meciuri.


ŞTIREA INIŢIALĂ
Stadionul Wembley va găzdui încă o optime de finală a Campionatului European în această vară, meci în care există posibilitatea să joace naţionala Angliei, informează bbc.com.

Potrivit sursei citate, oraşul Dublin va pierde organizarea celor patru meciuri care sunt programate în Irlanda şi partidele de la Bilbao ar putea fi mutate la Sevilla, din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus.

Meciurile din grupa E programate la Dublin nu pot fi mutate la Londra, deoarece acolo se dispută altă grupă în aceeaşi perioadă, însă pe Wembley ar urma să se dispute partida dintre câştigătoarea grupei din care face parte Anglia (grupa D) şi locul doi în grupa F, în data de 29 iunie.

Pe stadionul Wembley sunt programate în prezent meciurile Anglia – Croaţia (13 iunie), Anglia – Scoţia (18 iunie), Cehia – Anglia (22 iunie), din grupa D a Campionatului European, o optime de finală în 26 iunie, semifinalele la 6 şi 7 iulie şi finala la 11 iulie.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO