Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări în conducerea celor de la Borussia Dortmund. Ce legendă a clubului face pasul în faţă

Schimbări în conducerea celor de la Borussia Dortmund. Ce legendă a clubului face pasul în faţă

Borussia Dortmund

Comentarii

Lars Ricken (47 de ani) va deveni director sportiv general la Borussia Dortmund. Echipa este calificată în semifinalele Ligii Campionilor în acest sezon.

Lars Ricken, care se ocupă de echipele de tineret de la Borussia Dortmund din 2021, va deveni "director sportiv general" al clubului începând cu 1 mai, cu un nou contract valabil până în iunie 2027.

Hans-Joachin Watzke, preşedintele clubului, îşi anunţase intenţia de a nu mai gestiona afacerile sportive ale clubului începând din vară, cu o plecare definitivă în 2025.

Ricken, în vârstă de 47 de ani, fost mijlocaş ofensiv internaţional german, a marcat un gol în finala Ligii Campionilor din 1997 împotriva lui Juventus (3-1). Sebastian Kehl, directorul sportiv, va rămâne în funcţie.

Borussia a anunţat, de asemenea, revenirea lui Sven Mislintat, şeful recrutării din 2006 până în 2017, în funcţia de director tehnic. Mislintat a fost demis din funcţia de director de fotbal la Ajax Amsterdam la începutul lunii octombrie a anului trecut, în urma unor acuzaţii de conflict de interese.

Afla mai multe despre: borussia dortmundlars rickenbundesligasven mislintat 

viewscnt
Articole similare