Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări masive în Gruia. Varianta propusă de Neluţu Varga pentru postul de preşedinte la CFR

Schimbări masive în Gruia. Varianta propusă de Neluţu Varga pentru postul de preşedinte la CFR

Superliga

Comentarii

Marius Bilaşco (40 de ani) are şanse foarte mari să preia postul de preşedinte la CFR Cluj.

Schimbări masive în Gruia. Varianta propusă de Neluţu Varga pentru postul de preşedinte la CFR

Patronul Neluţu Varga face mari schimbări în Gruia. Deranjat de modul în care a arătat CFR pe plan internaţional, Varga l-a demis pe Marius Şumudică. 

Nu a scăpat nici Marian Copilu, preşedintele clubului. Astfel că, rămas liber, postul va fi mai mult ca sigur ocupat de Marius Bilaşco, anunţă gsp.ro. 

Dan Petrescu încă insistă pentru instalarea lui Florin Prunea în funcţia de preşedinte, dar surse din apropierea clubului susţin că ar putea fi de acord şi cu numirea lui Marius Bilaşco, anunţă, de asemenea, sursa citată anterior. 

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Neluţu Varga avea deja pregătit un înlocuitor pentru Marius Şumudică, indiferent dacă fostul antrenor al lui Gaziantep câştiga sau nu returul cu Steaua Roşie Belgrad.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dan Petrescu a aterizat încă de joi la Cluj, înainte de meciul cu Steaua Roşie, semn că Neluţu Varga luase deja o decizie în privinţa antrenorului.

După eliminarea CFR-ului din play-off-ul Europa League (1-6 la general cu Steaua Roşie Belgrad), Nelu Varga a decis să-l dea afară pe Marius Şumudică, dar şi încă trei nume din club. Ioan Ivaşcu, Marian Copilu şi doctorul Radu Paligora au părăsit echipa campioană după intervenţia în forţă a patronului din Gruia.

Clubul găsit de Şumudică după CFR Cluj! Surpriză: Balotelli, în lotul echipei care şi-a trimis oficialii după antrenorul român | ULTIMA ORĂ

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargamarius bilasco 

viewscnt
Articole similare