Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul găsit de Şumudică după CFR Cluj! Surpriză: Balotelli, în lotul echipei care şi-a trimis oficialii după antrenorul român | ULTIMA ORĂ

Clubul găsit de Şumudică după CFR Cluj! Surpriză: Balotelli, în lotul echipei care şi-a trimis oficialii după antrenorul român | ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit de CFR Cluj, iar presa din Turcia anunţă că antrenorul român nu va sta mult pe bară. El a fost contactat, deja, de o echipă din Super Lig şi urmează să revină în ţara care l-a impresionat. În plus, la noua echipă ar urma să-l aibă sub comanda sa pe italianul Mario Balotelli.

Mandatul lui Marius Şumudică la CFR Cluj s-a terminat prematur. El a plecat din Gruia cu victorii pe linie în Liga 1, dar cu o dezamăgire uriaşă pentru conducere, în urma meciurilor din competiţiile europene. Echipa a suferit cu Young Boys şi Steaua Roşie Belgrad, iar încasările mult mai mici, faţă de cele din grupele Champions League sau Europa League, l-au determinat pe Nelu Varga să-l demită, împreună cu alte nume importante din club. 

Sâmbătă, campioana României a anunţat, oficial, că s-a despărţit de Marius Şumudică, pe cale amiabilă. Pe banca tehnică urmează să fie instalat Dan Petrescu, cel mai important principal din ultimii ani, la clubul din Gruia. 

Marius Şumudică şi-a găsit un nou club după CFR Cluj. Îl poate antrena pe Mario Balotelli

Rapidistul are o reputaţie bună în Turcia şi în zona Golfului, unde a fost apreciat pentru rezultatele obţinute. El ar fi mai aproape de o revenire în Super Lig, după cum anunţă jurnaliştii turci, iar primele discuţii ar fi avut loc. 

În urmă cu câteva ore, publicaţia Timeturk.com a scris că Adana Demirspor, echipă din prima ligă, e pe cale să-şi demită antrenorul, după doar câteva etape de la startul campionatului. Marius Şumudică e favorit pentru a-l înlocui pe Samet Aybaba!

Clubul nu a câştigat până acum, după cele două remize şi o înfrângere, iar totul a culminat cu ieşirea nervoasă a starului Mario Balotelli, care şi-a lovit cu pumnul un coleg de la Adana Demirspor. Conducerea consideră că turcul de pe banca tehnică nu mai poate gestiona situaţia, iar despărţirea ar urma să aibă loc săptămâna următoare. 

Sursa citată a anunţat că Marius Şumudică, rămas liber de contract, e dorit: "Oficialii celor de la Adana l-au contactat pe Şumudică, după plecarea de la Cluj, şi, conform informaţiilor, vor sta la aceeaşi masă cu antrenorul experimentat". 

  • 14 e locul ocupat de Adana Demirspor în Super Lig. 
  • În afară de Balotelli, Şumudică ar mai putea antrena, la Adana, şi alte vedete, printre care: Younès Belhanda, Benjamin Stambouli sau Gökhan Inler

Marius Şumudică, fan al fotbalului din Turcia

Antrenorul român a mai antrenat trei echipe din Turcia, Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor. Marius Şumudică a fost apreciat în ţara legendarului Fatih Terim, iar turcii au dorit să-i ofere şi paşaport. De altfel, românul a recunoscut că îşi doreşte să revină în Super Lig, imediat după plecarea de la Rizespor: "Sunt sigur că mă voi întoarce la un moment dat. Simt că pot face mai mult. Planul meu este să merg la o echipă care se va lupta la titlu în Turcia şi pentru cupele europene", declara, în aprilie, fostului antrenor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica clubmarius sumudica cfr clujmarius sumudica adana demirsporadana demirsporbalotelli adana demirspormarius sumudica negociericfr cluj 

viewscnt
Articole similare