Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări pe grila de start în Marele Premiu al Canadei. Magnussen va pleca de la boxe, Sainz a fost penalizat cu trei locuri. Cursa va fi LIVE pe Telekom Sport, de la 21:10

Schimbări pe grila de start în Marele Premiu al Canadei. Magnussen va pleca de la boxe, Sainz a fost penalizat cu trei locuri. Cursa va fi LIVE pe Telekom Sport, de la 21:10

Formula 1

Comentarii

Grila de start a Marelui Premiu al Canadei a suferit câteva modificări, după ce stewardzii au aplicat două penalizări, lui Kevin Magnussen şi lui Carlos Sainz.

Cel mai afectat va fi Kevin Magnussen, cel care a provocat neutralizarea celei de-a doua sesiuni după ce a pierdut contolul monopostului în ultimul viraj. S-a izbit violent de "Zidul Campionilor" şi a provocat neutralizarea cursei. Cum pilotul danez de la Haas a fost nevoit să îşi schimbe mare parte din piesele maşinii, el a fost penalizat cu o declasare de 54 de poziţii. Astfel, va lua startul de pe linia boxelor.

De asemenea, Carlos Sainz a fost penalizat cu o declasare de trei poziţii, din cauză că l-a încurcat pe thailandezul Albon în cea de-a doua sesiune. Clasat al nouălea în calificări, spaniolul de la McLaren va lua startul de pe poziţia a 12-a.

De penalizările celor doi a profitat cel mai mult Max Verstappen, care va lua astfel startul de pe poziţia a noua a grilei, deşi în calificări s-a clasat doar al 11-lea. Trebuie spus însă că pilotul de la Red Bull a fost încurcat de accidentul lui Magnussen, într-un moment în care timpul alocat celei de-a doua sesiuni de calificări se terminase, iar el se afla pe pistă şi avea un timp foarte bun. De asemenea, Daniil Kvyat (Toro Rosso) şi Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) au beneficiat de o urcare de două locuri pe grilă.

Marele Premiu al Canadei va fi în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 21:10.

Cum va arăta grila de start în Marele Premiu al Canadei:

1. Sebastian Vettel (Ferrari)

2. Lewis Hamilton (Mercedes)

3. Charles Leclerc (Ferrari)

4. Daniel Ricciardo (Renault)

5. Pierre Gasly (Red Bull)

6. Valtteri Bottas (Mercedes)

7. Nico Hulkenberg (Renault)

8. Lando Norris (McLaren)

9. Max Verstappen (Red Bull)

10. Daniil Kvyat (Toro Rosso)

11. Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo)

12. Carlos Sainz (McLaren)

13. Alexander Albon (Toro Rosso)

14. Romain Grosjean (Haas)

15. Sergio Perez (Racing Point)

16. Kimi Raikkonen (Alfa Romeo)

17. Lance Stroll (Racing Point)

18. George Russell (Willims)

19. Robert Kubica (Willims)

20. Kevin Magnussen (Haas)

Afla mai multe despre: formula 1marele premiu al canadeigrila de start 

viewscnt
Articole similare