Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbările propuse de Nicolo Napoli pentru ca alte echipe să nu ajungă în situaţia lui Gaz Metan: ”E foarte dificil în România”

Schimbările propuse de Nicolo Napoli pentru ca alte echipe să nu ajungă în situaţia lui Gaz Metan: ”E foarte dificil în România”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a reuşit să se impună cu uşurinţă în deplasarea de la Mediaş, scor 3-0.

În ultimele zile ale perioadei de mercato din iarnă, Gaz Metan Mediaş şi-a pierdut aproape toţi jucătorii, din pricina problemelor financiare de la club.

Doar cei care nu şi-au putut găsi angajamente satisfăcătoare în alte părţi nu au reuşit să plece de la Gaz Metan, Ilie Poenaru părsind de asemenea formaţie.

După acest moment, echipa a devenit automat un ”fanion” pentru restul formaţiilor din Liga 1.

Dinamo a demolat-o cu 4-0 pe Gaz Metan, FC U Craiova cu 3-0, iar doar cu Clinceni ar mai părea că pot obţine medieşenii puncte, deşi le va fi greu.

Lotul este format majoritar din juniori, iar echipa îşi trăieşte ultimele clipe, înainte de a fi, cel mai probabil, desfiinţată în vară.

În urma victoriei de la Mediaş, Nicolo Napoli i-a felicitat pe tinerii lui Gaz Metan pentru jocul prestat şi a sugerat că strângerea unui fond de salarii încă e la începutul sezonului ar putea preveni şi alte echipe din a ajunge în astfel de situaţii.

Schimbările propuse de Nicolo Napoli pentru ca alte echipe să nu ajungă în situaţia lui Gaz Metan

În acest fel, cluburile nu ar mai putea promite salarii pe care nu şi le-ar putea permite, fiind nevoite să pună deoparte banii dinaintea debutului campionatului.

Băieţii au ascultat de mine, au făcut un meci... un meci foarte bun şi au avut posesie de minge. Am urcat sus cu trei puncte.

Mergem acasă şi ne aşteaptă un meci dificil cu Rapid. Toţi avem meciuri grele. Avem două meciuri foarte grele, dar noi mergem, intrăm în teren ca să câştigăm meciul.

La fel facem cu Rapid şi Sepsi. A făcut un meci foarte bun Gaz Metan. Băieţii au alergat, au încercat faza ofensivă. Îi felicit că au făcut un meci bun.

E foarte dificil aici, în România. De mulţi ani sunt aici. Se întâmplă mereu la fel. Echipe care se retrag din campionat, rămân fără bani, nu e bine.

Sunt fotbalişti care îşi fac meseria foarte bine, au nevoie de un fond salarial, băgat când se începe campionatul, toate echipele să bage fond salarial pentru an şi se poate face un campionat foarte bun”, a declarat Nicolo Napoli.

La duelul cu FC U Craiova, Gaz Metan a avut în poartă un puşti de 16 ani, Simion Bumbar, aflat la debutul în Liga 1.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare