Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbul anului în Italia: Bonucci se întoarce la Juventus, Milan ia un alt star de la Torino

Schimbul anului în Italia: Bonucci se întoarce la Juventus, Milan ia un alt star de la Torino

Serie A

Comentarii

Juventus Torino continuă să fie activi pe piaţa transferurilor chiar şi după ce l-au adus pe Cristiano Ronaldo. Fostul căpitan, Leonardo Bonucci, este foarte aproape de o revenire. La schimb, Juve cedează o tânără speranţă la Milan. Higuain este inclus şi el în afacere.

În ultima săptămână, presa din Italia a scris despre revenirea lui Leonardo Bonucci (31 de ani) la Juventus Torino, la doar un an distanţă de la mutarea şoc la AC Milan. Cele două echipe s-au înţeles deja, iar în schimbul lui Bonucci, la Milan, va ajunge Mattia Caldara (24 de ani). Ambele echipe îşi estimează jucătorii la aceeaşi valoare: 40 de milioane de euro, astfel că pentru ca afacerea să fie încheiată mai există o singură problemă. 
 
AC Milan îl doreşte cu insistenţă pe Gonzalo Higuain (30 de ani), dar şi Chelsea s-a interesat de atacantul argentinian. Cel mai prolific atacant din ultimii ani din Serie A nu mai intră în vederile lui Max Allegri după transferul lui Ronaldo. După o întâlnire record între noul oficial de la Milan, Leonardo, şi fratele lui Higuain, care îi este şi agent, jurnaliştii de la Sky Sport Italia scriu că mutarea urmează să fie perfectată, ceea ce deblochează şi schimbul dintre cei doi fundaşi centrali italieni. 
 
18 milioane de euro va plăti AC Milan pentru împrumutul lui Higuain, urmând să achite încă 36 de milioane vara viitoare pentru un transfer definitiv, conform Gazzetta dello Sport. Oficialii de la Milan şi Juventus urmează să se întâlnească marţi pentru a oficializa mutările. 
 
55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gonzalo Higuain, conform site-ului transfermarkt.com. El a ajuns la Juventus de la Napoli în 2016 pentru suma de 90 de milioane de euro. În ultimul sezon petrecut la Napoli el a stabilit recordul de goluri marcate într-un singur sezon de Serie A, 36. 

Afla mai multe despre: ac milanjuventusschimb de jucatoritransferserie amattia caldaraleonardo bonuccigonzalo higuainhiguain milanbonucci juventusitalia 

viewscnt
Articole similare