Experiențe împreună.
You are here:

SCM Craiova şi HC Zalău şi-au aflat adversarele din sferturile de finală ale Cupei EHF

SCM Craiova şi HC Zalău şi-au aflat adversarele din sferturile de finală ale Cupei EHF

Handbal

Echipa de handbal feminin HC Zalău va întâlni formaţia turcă Kastamonu Belediyesi GSK, iar SCM Craiova se va duela cu rusoaicele de la Lada Togliati, în sferturile de finală ale Cupei EHF, potrivit tragerii la sorţi de marţi, de la Viena. Echipele române se vor întâlni în semifinale, dacă ambele trec de sferturi.

HC Zalău şi SCM Craiova au făcut parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi de marţi.

Manşa tur va avea loc în 3-4 martie, în România, iar cea retur o săptămână mai târziu, câştigătoarele din dubla manşă urmând a se califica în semifinalele programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

În semifinale se vor duela câştigătoarele din cele două partide cu echipe române, precum şi cele din întâlnirile Viborg (Danemarca) - Larvik (Norvegia) şi Vipers Kristiansand (Norvegia) - Brest Bretagne Handball (Franţa).

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în grupa I principală a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta