Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă noi transferuri la Dinamo! Reacţia unui oficial după remiza cu Botoşani

Se anunţă noi transferuri la Dinamo! Reacţia unui oficial după remiza cu Botoşani

Dinamo București

Comentarii

Remiza cu FC Botoşani, scor 1-1, a stârnit o reacţie interesantă din partea preşedintelui executiv al lui Dinamo, Dorin Şerdean.

Oficialul dinamovist priveşte cu optimism schimbările petrecute la trupa din Ştefan cel Mare. Dorin Şerdean atrage atenţia asupra faptului că deşi au existat rezultate la grupele de juniori, ”speranţele” roş-albilor nu au fost promovate la prima echipă iar acest lucru se doreşte să se facă în noul proiect.

”Jocul a arătat foarte bine, se vede o schimbare. Sunt relaţii de joc care trebuie puse la punct. Unii jucători sunt la primele antrenamente. Oricum, se vede că e altă treabă, altă evoluţie, altă echipă. Jucătorii sunt de calitate, asta nu înseamnă că cei care au fost înaintea nu aveau calitate. Avem rezultate bune în fiecare an la nivel de juniori, se joacă an de an finale. Din păcate, jucătorii aceştia nu au promovat mai departe.

Tocmai acest lucru se vrea a fi fructificat. Proiectul nostru e construit pe ce funcţionează deja în Spania. Vor lucra la el oameni de specialitate. Vor da altă faţă a tot ce înseamnă Academie şi echipă secundă. Nu neglijăm nimic.”, a declarat Dorin Şerdean, la Pro X.

Preşedintele executiv al ”câinilor” a spus că la Dinamo vor mai veni jucători, punctând asupra faptului că echipa antrenată acum de Cosmin Contra a trecut prin momente grele.

”Brandul Dinamo i-a convins pe spanioli să vină. Am vorbit câteva luni pentru acest proiect, eu personal am discutat cu domnul Melero, pentru tot ce înseamnă noul proiect. Nu am fost niciodată implicat direct în fotbal, am fost doar suporter dinamovist. În ultimii ani am suferit alături de toţi ceilalţi fani. Aşa a vrut Dumnezeu. Pentru noi e esenţial să ajungem în play-off. Mai vin jucători, dar nu pot spune câţi, nu e aria mea de acţiune.”, a concluzionat oficialul dinamovist. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare