Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă o revenire şoc în Anglia! Lampard şi-a ofertat un fost coechipier de la Chelsea

Se anunţă o revenire şoc în Anglia! Lampard şi-a ofertat un fost coechipier de la Chelsea
Comentarii

La 38 de ani, Ashley Cole este pregătit să se întoarcă în fotbalul din Albion. Fostul său coleg de la Chelsea, Farank Lampard, acum antrenor la Derby County, i-a făcut o propunere de a juca în Championship.

Ashley Cole a devenit liber de contract după ce a încheiat socotelile cu Los Angeles Galaxy. Fotbalistul englez juca în MLS de trei ani după ce se despărţise de AS Roma. Acum, în lupta pentru promovare, Derby County şi-l doreşte pe fundaşul ajuns la 38 de ani. Cu sezoane bifate la Chelsea şi Arsenal, Cole ar fi la treia echipă pentru care ar evolua în Anglia. Derby este antrenată de Frank Lampard şi se află în acest moment pe locul 6 în liga a doua engleză având ca obiectiv promovarea în Premier League.

Oferta a venit şi ca urmare a faptului că antrenorul consideră că tânărul Max Lowe nu face faţă nivelului pe care echipa trebuie să îl atingă în perioada următoare. Cole şi Lampard au făcut parte din echipa lui Chelsea care în 2012 reuşea cea mai importantă performanţă din istoria clubului, câştigarea UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: ashley colefrank lampardchelseaderby county 

viewscnt
Articole similare