Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se conturează cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din lume. Ce lovitură vrea să dea Klopp! Super jucătorul pe care îl vrea lângă Van Dijk

Se conturează cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din lume. Ce lovitură vrea să dea Klopp! Super jucătorul pe care îl vrea lângă Van Dijk

Liverpool

Comentarii

La Gazzetta dello Sport anunţă că FC Liverpool este interesată să-l transfere pe Kalidou Koulibaly, fundaşul central al formaţiei Napoli

Real Madrid, PSG, Manchester United sau Barcelona sunt rivalele lui Liverpool în cursa pentru semnătura lui Kalidou Koulibaly, fundaşul central de la Napoli.

Conform sursei citate, apărătorul italienilor, unul dintre cei mai buni din lume la această oră, ar putea ajunge sub comanda lui Jurgen Klopp la Liverpool.

Senegalezul pare transferabil pentru prima dată în ultimii ani, iar Aurelio De Laurentiis a anunţat că va pleca doar pentru o ofertă corectă.

Liverpool îl vrea pe Kalidou Koulibaly lângă Van Dijk, in ceea ce ar putea fi conform presei britanice, cel mai puternic cuplu de fundaşi centrali din fotbalul mondial. Tot britanicii anunţă că Liverpool va trebui să plătească aproximativ 80 de milioane de euro pentru masivul fundaş senegalez.

Kalidou Koulibaly are 28 de ani şi este cotat la 56 de milioane de euro. Joacă la Napoli din 2014, când italienii au plătit 7.7 milioane de euro celor de la Genk pentru transferul său. Koulibaly a mai jucat în cariera sa la SR Saint Die şi Metz. Are 33 de meciuri pentru naţionala Senegalului, al cărei căpitan este. La juniori, Koulibaly a jucat pentru Franţa. 

Afla mai multe despre: koulibalyvan dijknapoli,  

viewscnt
Articole similare