Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se cutremură Barcelona! Sumă uriaşă plătită de catalani pentru transferul urgent cerut de Messi. Marea lovitură din fotbalul european

Se cutremură Barcelona! Sumă uriaşă plătită de catalani pentru transferul urgent cerut de Messi. Marea lovitură din fotbalul european

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona are mari probleme în acest sezon, în special în faza defensivă, astfel că oficialii catalanilor vor să transfere de urgenţă un fundaş central.

Alesul conducătorilor celor de la FC Barcelona este Dayot Upamecano. Fundaşul central de 21 de ani a impresionat în acest sezon în tricoul lui Leipzig, pentru care a strâns deja 24 de meciuri în toate competiţiile.

Contractul lui Upamecano cu echipa de pe locul al doilea din Bundesliga se va încheia în 2021, însă FC Barcelona vrea să-l aducă încă din vară şi a pregătit o ofertă de nerefuzat. Conform presei din Spania, catalanii vor să plătească 60 de milioane de euro în schimbul fundaşului central francez.

Marea problemă este, însă, că Upamecano este dorit insistent şi de alte cluburi puternice din fotbalul european, precum Arsenal, Tottenham sau Bayern Munchen.

  • 50 de milioane de euro este cota lui Upamecano pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare