Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se decide soarta gimnasticii româneşti. Şedinţă de urgenţă cu Drăgulescu şi cu Andreea Răducan la MTS

Se decide soarta gimnasticii româneşti. Şedinţă de urgenţă cu Drăgulescu şi cu Andreea Răducan la MTS

Gimnastică

Comentarii

Oficialii şi sportivii din cadrul Federaţiei Române de Gimnastică au fost chemaţi la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului pentru a da explicaţii după eşecul de la Campionatul Mondial de la Montreal.

UPDATE | Şedinţa a ţinut aproximativ patru ore, iar discuţiile au fost extrem de aprinse, nu puţine fiind momentele în care participanţii au ridicat tonul.


Marian Drăgulescu, Andree Răducan, Ioan Suciu, Dan Grecu şi preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, au solicitat o şedinţă de urgenţă la sediul MTS.

Totul din cauza rezultatelor slabe obţinute de gimnastică românească în acest an. Chiar în luna octombrie, delegaţia României a încheiat Campionatul Mondial de la Montreal fără nicio medalie obţinută. Ultima dată când gimnaştii români au venit fără medalii de la un Mondial s-a întâmplat în 2011, la competiţia organizată în Tokyo.

În luna septembrie, gimnastică românească s-a întors cu trei medalii de la Universiada din Taipei: Larisa Iordache (aur la individual-compus şi sol, bronz la bârnă) şi Andrei Muntean (bronz la sărituri). Tot în acest an, la Campionatele Europene organizate la Cluj Napoca în luna aprilie, delegaţia României a obţinut doar patru medalii: două de aur, una de argint şi una de bronz.

Afla mai multe despre: marian dragulescugimnasticamontrealmtsandreea raducanu 

viewscnt
Articole similare