Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se desparte de UTA şi semnează pe bani mulţi! Mircea Rednic a făcut dezvăluirea: ”Mâine pleacă!”

Se desparte de UTA şi semnează pe bani mulţi! Mircea Rednic a făcut dezvăluirea: ”Mâine pleacă!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a anunţat, chiar la finalul meciului dintre UTA şi FC Botoşani, că doi jucători vor părăsi gruparea arădeană.

Mircea Rednic confirmă: UTA se desparte de doi jucători!

”Puriul” a dezvăluit că meciul cu UTA a fost ultimul pentru Aly Abeid în tricoul ”Bătrânei Doamne”. Fundaşul din Mauritania va fi prezentat la CFR Cluj, cel mai probabil mâine, iar UTA va încasa aproximativ 100.000 de euro.

De asemenea, italianul Godberg Cooper s-a înţeles cu o formaţie din afara Europei, conform declaraţiei lui Mircea Rednic. Glasul Aradului susţine că este vorba despre o echipă din Iran, care va achita o ”sumă simbolică” în schimbul atacantului în vârstă de 27 de ani.

În acest sezon, Cooper a marcat trei goluri în 21 de partide.

”Abeid va pleca în această seară la CFR sau mâine dimineaţă. Este o pierdere, pentru că este super-jucător. Este o decizie care a fost luată de toată lumea. Eu nu m-am împotrivit. Este greu să faci un jucător să fie concentrat, să fie 100%, pentru că se gândeşte că se poate accidenta.

Şi Cooper va pleca mâine. Şi-a găsit un contract în afara Europei şi va pleca”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: utamircea rednicgodberg cooper 

viewscnt
Articole similare