Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă dream team-ul lui Dan Petrescu. După Arlauskis şi Ţucudean, CFR Cluj pierde încă un star: Va juca în Serie A

Se destramă dream team-ul lui Dan Petrescu. După Arlauskis şi Ţucudean, CFR Cluj pierde încă un star: Va juca în Serie Agalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Presa din Franţa anunţă că atacantul celor de la CFR Cluj, Billel Omrani (27 de ani), poate pleca la finalul sezonului competiţional de Liga 1, având câteva propuneri extrem de interesante din străinătate.

Publicaţia franceză "Le10Sports" este sigură că fostul vârf al celor de la Olympique Marseille, actualmente la CFR Cluj, Billel Omrani, poate fi subiectul unui transfer important în următoarele săptămâni, cel mai probabil după terminarea sezonului din Liga 1. Fotbalistul francez de origine alegeriană mai are contract cu formaţia din Cluj până în vara aviitoare, iar plecarea ar putea fi benefică ambelor părţi. Atât Omrani, cât şi CFR Cluj, ar avea de câştigat din punct de vedere financiar.

"Conform informaţiilor noastre, oamenii din jurul său au primit mai multe propuneri din Italia (Seria A) şi din Golf. Cu doar un an de contract rămas, Billel Omrani s-ar putea transfera în următoarele săptămâni", au anunţat francezii de la  "Le10Sports".

După Arlauskis şi Ţucudean, CFR Cluj mai poarte pierde un star

S-a vorbit în ultimele şase luni despre mai multe formaţii care şi-au manifestat interesul pentru jucătorul lui Dan Petrescu. Printre ele, scoţienii de la Celtic Glasgow, englezii de la Sheffield United, dar şi spaniolii de la Leganes. Primele două formaţii au şi trimis oferte pe adresa clubului din Gruia, însă ardelenii  nu au considerat oportună vânzarea fotbalistului în acel moment, lucru confirmat şi de Bogdan Mara, într-un interviu acordat pentru The Sun.

"Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte. Celtic a făcut o propunere, la fel şi un club din Anglia. Când ofertele au venit, aveam nevoie de el (n.r. - Omrani) în cupele europene, şi încă avem nevoie de el. Cred că preţul cerut de noi, 3 milioane de lire sterline este un preţ corect, iar cluburile au rămas interesate. Cred că, odată reluat fotbalul, aceste cluburi interesate vor reveni cu oferte. Este un jucător excelent care s-a bucurat de un sezon excelent, atât în România cât şi în Europa. Dar vom analiza ce oferte vom primi şi vom decide totul când vom reveni pe teren", a declarat Bogdan Mara, pentru The Sun.

Se pare că, în acest moment, conform oamenilor care îl reprezintă pe jucător în raport cu alte cluburi, impresarii, în pole-position s-ar afla cluburile din Serie A şi Orientul Mijlociu, care nu mai doresc aşteptarea încheierea sezoanelor competiţionale şi forţează mâna campioanei României. Cota de piaţă a jucătorului a cunoscut o scădere în ultimele şase luni, de la 3.6 milioane de euro, la 2.8 milioane de euro, însă suma pe care CFR Cluj vrea să o obţină în schimbul jucătorului este aceeaşi, între 3 şi 5 milioane de euro, este una ccesibilă pentru cluburile din Italia sau din Golf.

Cifrele lui Omrani pentru CFR Cluj

  • 143 de meciuri, 37 de goluri şi 29 de pase de gol are Omrani la CFR Cluj.
  • 10 meciuri, 1 gol şi o pasă de gol are Omrani pentru Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare