Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă revelaţia acestei ediţii de UCL. După Frenkie de Jong, Ajax anunţă şi plecarea lui Hakim Ziyech. Câţi bani încasează "lăncierii"

Se destramă revelaţia acestei ediţii de UCL. După Frenkie de Jong, Ajax anunţă şi plecarea lui Hakim Ziyech. Câţi bani încasează "lăncierii"
Comentarii

Directorul sportiv al clubului Ajax Amsterdam, Marc Overmars, a anunţat că mijlocaşul ofensiv Hakim Ziyech se va despărţi de "lăncieri" în această vară.

Internaţionalul marocan a făcut un sezon fantastic, reuşind 21 de goluri şi 24 de assist-uri pentru Ajax, în 49 de apariţii în toate competiţiile. În vârstă de 26 de ani, Ziyech mai are contract cu Ajax până în 2021, dar clauza sa de reziliere este de doar 28 de milioane de euro.

"Va pleca în momentul în care va apărea un club de top. Multe cluburi mari se învârt în jurul lui. I-am promis lui Hakim că vom fi de acord cu transferul", a declarat Marc Overmars.

Printre echipele interesate de transferul lui Ziyech se numără Arsenal Londra, Manchester United, Bayern Munchen şi Borussia Dortmund.

Ziyech este cel de-al doilea jucător care se va despărţi de Ajax, în această vară, după mijlocaşul Frenkie de Jong, transferat de Barcelona pentru 75 de milioane de euro.

 

 

11 milioane de euro le-a plătit Ajax celor de la Twente, în 2016, pentru Ziyech

35 de milioane de euro este cota lui Ziyech, conform Transfermarkt.de

130 de meciuri a strâns marocanul în tricoul lui Ajax şi a reuşit 40 de goluri şi 61 de assist-uri

Afla mai multe despre: ajax 

viewscnt
Articole similare