Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face cel mai nebun pariu din istoria Ligii I! Becali riscă 100 de mii de euro, Rednic de 10 ori mai puţin. "Accept!"

Se face cel mai nebun pariu din istoria Ligii I! Becali riscă 100 de mii de euro, Rednic de 10 ori mai puţin. "Accept!"

FCSB

Comentarii

Mircea Rednic şi Gigi Becali sunt pregătiţi să facă cel mai nebun pariu care a avut loc în Liga I. După ce antrenorul "câinilor" i-a propus patronului celor de la FCSB să dea 100 de mii de euro dacă Dinamo va prinde play-off-ul, Becali a declarat că este gata să accepte provocarea.

"Trebuia să o facă la început, a aşteptat atâtea etape. Eu acum accept să dea el 100.000 de euro, iar eu 10.000. Cu o condiţie, ca banii să se dea la adăposturile de câini. Şi mai vreau să fac eu un pariu cu el, că nu ia campionatul. Fac pariu că nu ia campionatul nici sezonul ăsta!" , a declarat Rednic la conferinţa dinaintea meciului cu Astra.

"Accept pariul lui Rednic. Dar, dacă îmi ia banii, dacă Dinamo ajunge în play-off, facem şi pariul cu FCSB campioană. Asta e condiţia mea. Şi punem aceeaşi sumă de bani", a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Dinamo îşi joacă una dintre ultimele şanse pentru calificarea în play-off, joi, de la 20:00, în deplasare, contra Astrei Giurgiu. Înaintea meciului care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, "câinii" se află pe locul 11, cu 22 de puncte, la şase puncte de Astra, ocupanta locului al şaselea.

Afla mai multe despre: mircea rednicliga 1becalifcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare