Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face mutarea dorită cu orice preţ de Gigi Becali. Fanii sunt în culmea fericirii. Anunţul OFICIAL

Se face mutarea dorită cu orice preţ de Gigi Becali. Fanii sunt în culmea fericirii. Anunţul OFICIAL

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că FCSB va juca din nou pe Arena Naţională meciurile de pe teren propriu din Liga I, prima confruntare fiind cea cu CFR Cluj, din etapa a zecea.

În primele etape ale Ligii I, FCSB a disputat la Piteşti partidele de pe teren propriu. De asemenea, partidele din preliminariile Europa League la Giurgiu. După cum se poate observa din rezultatele obţinute, fără prea mult noroc pentru roş-albaştrii. Locul 11 în Liga l şi eliminare din cupele europene. Astfel că patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a ales să schimbe ceva. Va juca din nou pe Arena Naţională partidele de pe teren propriu.

FCSB a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal ca partidele considerate pe teren propriu, până la finalul sezonului 2019-2020, să se desfăşoare pe Arena Naţională. Prima meci din Campionatul Naţional CASA Liga 1 pe care care vicecampioana îl va disputa pe cel mai mare stadion al ţării va fi derbiul cu CFR Cluj din etapa a 10-a”, se arată pe site-ul LPF.

Reuşită după reuşită pentru Gigi Becali. FCSB respiră din nou

Cea mai nouă achiziţie a FCSB-ului, Cristi Manea, a efectuat primul antrenament la actuala sa echipă, însă i-a surprins pe toţi cei din staff-ul vicecampioanei. Cristi Manea s-a pregătit la intensitate maximă în toată această perioadă sub atenta supraveghere a unui preparator fizic, iar acum este, în mod surprinzător, la acelaşi nivel fizic cu jucătorii de la FCSB.

Astfel, Manea se anunţă titular în meciul din Bănie cu Universitatea Craiova şi va rezolva o problemă importantă din defensiva roş-albaştrilor. Planic şi Cristea vor evolua în centrul apărării, în timp ce în flancul stâng va fi folosit Panţîru, care i-a luat faţa lui Soiledis în acest moment.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport! 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare