Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Haaland? Presa din Norvegia a dezvăluit care e clubul GIGANT favorit să ia noua senzaţie a Europei

Se face transferul lui Haaland? Presa din Norvegia a dezvăluit care e clubul GIGANT favorit să ia noua senzaţie a Europei
Comentarii

Erling Haaland este cel mai curtat atacant al momentului. Născut la Leeds, norvegianul în vârstă de 19 ani ar putea reveni cât de curând în Anglia.

Presa din Norvegia scrie că Manchester United este clubul care are cele mai mari şanse să îl transfere pe Erling Haaland. Atacantul lui Salzburg este o adevărată maşinărie de goluri în acest sezon. Vârful a înscris nu mai puţin de 26 de goluri până acum în toate competiţiile.

Cumpărat de la Molde în luna ianuarie în schimbul a cinci milioane de euro, Haaland ar putea fi antrenat aşadar de conaţionalul său şi fostu antrenor al norvegenienilor, Ole Gunnar Solskjaer.

Man United e în criză de atacanţi după plecările din vară la Inter ale lui Lukaku şi Alexis Sanchez. "Diavolii roşii" au rămas în lot cu numai două vârfuri veritabile, Marcus Rashford şi Anthony Martial. Împreună, cei doi au înscris doar nouă goluri în Premier League.

Erling Haaland măsoară 194 de centimetri şi mai are contract cu Salzburg până în vara anului 2023. Momentan, el este golgheterul Ligii Campionilor, cu şapte reuşite. 

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Haaland conform site-ului transfermarkt.com

Afla mai multe despre: haalandsalzburgtransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare