Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Varane la Manchester United! Cu cine va juca Ancelotti în defensivă în sezonul viitor şi ce transfer vrea să facă

Se face transferul lui Varane la Manchester United! Cu cine va juca Ancelotti în defensivă în sezonul viitor şi ce transfer vrea să facă

Real Madrid

Comentarii

Raphael Varane este la un pas de Manchester United.

Jurnalistul italian, Fabrizio Romano anunţă că Raphael Varane este foarte aproape de transferul la Manchester United. ”Înţelegerea dintre Real Madrid şi Manchester United este gata. Se pun la cale ultimele detalii, dar este o chestiune de ore sau zile până când Varane va ajunge la United. Fundaşul şi-a dat deja acordul” anunţă sursa citată.

Cu cine va juca Ancelotti în defensivă în sezonul viitor

Rămasă fără Sergio Ramos şi probabil fără Raphael Varane, Real Madrid nu pare dispusă să investească în transferul unui fundaş de top.

Astfel, cei trei fundaşi centrali ai grupării blanco pentru sezonul viitor vor fi David Alaba, Nacho şi Eder Militao. Cel de-al patrulea fundaş central va fi ales între Victor Chust şi Jesus Vallejo, în timp ce un alt fundaş de la Real Madrid Castilla va fi urcat la prima echipă.

Ancelotti speră să-l convingă pe Alaba să joace la nevoie în centrul defensivei, deşi austriacul este mult mai interesat să joace în linia mediană. Italianul l-ar dori şi pe Giorgio Chiellini, probabil cel mai bun fundaş de la Euro 2020, care acum este liber de contract. Real Madrid nu pare însă dispusă să investească într-un jucător care va împlini 37 de ani în august.

Afla mai multe despre: raphael varanemanchester united 

viewscnt
Articole similare