Experiențe împreună.
You are here:

Se face transferul uriaş al lui Ianis Hagi. Jurnaliştii i-au dat de gol pe oficialii clubului şi au publicat lista de achiziţii din această vară

Se face transferul uriaş al lui Ianis Hagi. Jurnaliştii i-au dat de gol pe oficialii clubului şi au publicat lista de achiziţii din această vară

Ianis Hagi este cel mai urmărit jucător din lotul lui Mirel Rădoi la Campionatul European de tineret. Mijlocaşul Viitorului nu duce lipsă de oferte, iar presa internaţională a început deja să scrie despre un posibil transfer.

Conform publicaţiei Estadio Deportivo, Ianis Hagi este urmărit de unul dintre cele mai importante cluburi din La Liga. Jurnaliştii spanioli au obţinut lista de transferuri a directorului sportiv al Sevillei, Monchi, iar printre jucătorii doriţi de andaluzi se regăseşte şi Ianis Hagi.

De transferul mijlocaşului de la FC Viitorul s-a interesat şi FCSB. Vicecampioana României a trimis o ofertă către Gică Hagi, însă situaţia lui Ianis se va lămuri după Campionatul European de tineret.

"Voi credeţi că dacă Gică ia 4-5 milioane pe Ianis... Eu i-am dat 3 milioane. Şi 3 milioane dacă ia Gică, păi, voi credeţi că mai vinde jucători!? Nu îi mai vinde. După aia, cum a zis, vrea să se bată la campionat. El nu are bani. Dar, dacă face bani, mai vinde el jucători!? Hai mă că nu e fraier, e mai deştept ca noi la fotbal" , declara Gigi Becali, la începutul acestei săptămâni.

  • Ianis Hagi este cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday