Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce la FCSB? Poza postată de fostul atacant al roş-albaştrilor a iscat un scandal uriaş pe reţelele de socializare

Se întoarce la FCSB? Poza postată de fostul atacant al roş-albaştrilor a iscat un scandal uriaş pe reţelele de socializare
Comentarii

Federico Piovaccari a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au jucat în ultimele sezoane pentru FCSB. Atacantul italian a marcat trei goluri în preliminariile Ligii Campionilor, în 2013, şi a contribuit din plin la calificarea echipei lui Reghecampf în grupele competiţiei.

După ce a jucat în grupele Ligii Campionilor şi după ce a cucerit titlul şi Cupa României, Piovaccari s-a despărţit de FCSB în vara lui 2014. De atunci însă, atacantul nu s-a mai acomodat nicăieri şi a schimbat echipa în fiecare sezon. După despărţirea de echipa lui Reghecampf, italianul a evoluat pentru Eibar, Western Sydney, Cordoba, Yiteng sau Ternana.

Acum, Piovaccari este liber de contract şi este cotat la 200 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cum FCSB este în căutarea unor soluţii în compartimentul ofensiv, după despărţirea de Budescu şi după excluderea din lot a lui Alibec, atacantul italian, mai în glumă, mai în serios, s-a autopropus la echipa pregătită de Nicolae Dică.

Piovaccari s-a pozat cu un tricou pe care scrie FC Steaua, iar fotografia postată pe contul său de Instagram a născut numeroase controverse pe reţeaua de socializare. Astfel, scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru palmares s-a mutat pe Instagram-ul lui Piovaccari, iar fanii celor două echipe s-au luat la ceartă în comentarii.

 

A post shared by Federico Piovaccari (@federicopiova) on

 

Afla mai multe despre: piovaccarireghecampfliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare