Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce roata? Daniel Isăilă, propus în locul lui Rădoi la naţională. Argumentul care cântăreşte greu

Se întoarce roata? Daniel Isăilă, propus în locul lui Rădoi la naţională. Argumentul care cântăreşte greu

Echipa națională

Comentarii

Daniel Isăilă (49 de ani), fostul selecţionerul al naţionalei de tineret, a fost propus să-i ia locul lui Mirel Rădoi. Rădoi i-a luat locul lui Isăilă la U21, în 2019, înainte de Europeanul de tineret, iar acum rolurile celor doi s-ar putea schimba.

Daniel Isăilă, propus pentru postul de selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi

Marcel Puşcaş, preşedintele FCU Craiova 1948, e de părere că Daniel Isăilă ar trebui să-i ia locul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei mari, aşa cum şi Rădoi a făcut-o la U21, în trecut. Motivul pentru care Puşcaş face propunerea e legat de faptul că acum mulţi dintre jucătorii cu care el a lucrat la U21, înaintea lui Rădoi, fac parte din lotul echipei mari şi el îi cunoaşte.

Isăilă a format echipa de tineret care a făcut performanţă şi a ajuns în semifinalele EURO 2019 U21.

"Dani Isăilă a format acea echipă de tineret, e prin ţările arabe, de vreo 2-3 ani. Şi-a şi prelungit contractul, înseamnă că a făcut o treabă bună. Are şi vreo 7-8 ani de experienţă în fotbalul intern, nu văd de ce n-ar primi un telefon şi să fie rugat sau, mă rog, ofertat.

Poate nu vine pe 200.000, câştigă mult mai bine în ţările arabe şi el, dar poate fi o variantă. Şi Mutu este o variantă, şi Stoican", a spus Puşcaş, la Pro X.

Daniel Isăilă antrenează în prezent la Bani Yas, în Emiratele Arabe Unite, şi mai are contract cu formaţia din zona Golfului.

Afla mai multe despre: daniel isailamirel radoiechipa natională 

viewscnt
Articole similare