Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se joacă până în ultima clipă! Bătălia decisivă se dă în meciul 7: Washington – Tampa Bay 3-0

Se joacă până în ultima clipă! Bătălia decisivă se dă în meciul 7: Washington – Tampa Bay 3-0

Hochei pe gheață

Comentarii

Conduşi cu scorul general de 3-2 în finala conferinţei de Est a NHL, Washington Capitals au reuşit să evite eliminarea şi i-au învins pe Tampa Bay Lightning cu 3-0, reuşind prima lor victorie pe teren propriu în această rundă.

Meciul 7 va fi joi dimineaţă, de la ora 03.00, în direct la Telekom Sport, iar câştigătoarea va juca împotriva lui Vegas Golden Knights în finala Cupei Stanley, care va începe săptămâna viitoare.

Tampa Bay nu pierduse niciodată în playoff pe terenul lui Washington, iar meciul 6 a fost extrem de echilibrat aproape două reprize. Un gol în superioritate numerică, un gol pe contraatac şi unul în poarta goală au rezolvat, însă, problema echipei învingătoare în ultimele 24 de minute. Eroii meciului pentru Washington au fost T.J. Oshie, cu două goluri, şi portarul Holtby, care a apărat toate cele 24 de şuturi ale oaspeţilor şi a reuşit primul său shutout în acest sezon.

Meciul 7, decisiv, se va juca la Amalie Arena din Florida joi dimineaţă şi va fi în direct la Telekom Sport de la ora 03.00. Campioana Estului va înfrunta Vegas Golden Knights în finala cupei Stanley, care va începe luni noaptea şi care va fi transmisă integral, în direct şi în exclusivitate, de Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: washingtontampa baytelekomsportnhl 

viewscnt
Articole similare