Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se naşte o nouă forţă în Spania! Pedro, David Silva şi Callejon, primele ţinte importante pentru viitorul sezon

Se naşte o nouă forţă în Spania! Pedro, David Silva şi Callejon, primele ţinte importante pentru viitorul sezon

La Liga

Comentarii

Conform Estadio Deportivo, Real Betis Sevilla este foarte interesată de transferurile lui Pedro Rodriguez şi David Silva.

Fotbalişti care vor rămâne liberi de contract în vară, când le expiră actualele înţelegeri cu Chelsea şi Manchester City, Pedro şi David Silva s-ar putea întoarce în La Liga.

Real Betis Sevilla este gata să-i transfere şi pregăteşte salarii impresionante pentru nivelul acestui club.

Estadio Deportivo scrie că gruparea andaluză s-a interesat deja de serviciile celor doi fotbalişti, prin intermediul impresarilor. Momentan, clubul de pe Benito Villamarin nu a primit un răspuns ferm din partea celor doi.

De David Silva mai sunt interesate Inter Miami, dar şi Inter Milano. Pedro a recunoscut recent că va pleca din Anglia şi că i-ar plăcea să revină în fotbalul spaniol, dar nu refuză nici o aventură exotică, în afara Europei. 

Betis îl vrea şi pe Jose Callejon, fotbalist care de asemenea va rămâne liber de contract, pentru că acordul său cu Napoli expiră la finalul sezonului. 

Marcelino, favorit să preia banca tehnică a lui Real Betis

Pe lângă transferurile pe care vrea să le facă Betis, gruparea andaluză vrea şi un antrenor extrem de bine cotat în Spania.

Mai multe surse din apropierea clubului susţin că antrenorul Rubi va fi destituit la finalul sezonului. Aproape sigur, el va fi înlocuit de Marcelino Garcia Toral, tehnician care actualmente este liber de contract.

Discuţiile cu fostul antrenor al Valenciei ar fi fost deja demarate înainte ca pandemia de coronavirus să oprească La Liga.

Afla mai multe despre: betisla ligadavid silvacallejonpedromarcelino 

viewscnt
Articole similare