Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se opun! Xavi vrea să scape de ei, doi jucători nu vor să plece de la Barcelona

Se opun! Xavi vrea să scape de ei, doi jucători nu vor să plece de la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) a întocmit lista plecărilor la FC Barcelona, iar Samuel Umtiti (28 de ani) şi Sergino Dest (21 de ani) se află pe această listă, însă clubul are o problemă. Cei doi jucători se opun plecării, conform presei din Spania, şi îşi doresc să rămână şi să reuşească la clubul catalan.

Se opun! Xavi vrea să scape de ei, doi jucători nu vor să plece de la Barcelona

Barcelona trebuie să vândă ca mai apoi să poată cumpăra jucătorii de care are nevoie pentru a reconstrui echipa, iar Xavi a întocmit lista plecărilor. Doar că nu toţi jucătorii de pe listă vor să plece de pe Camp Nou. Mundo Deportio scrie că Samuel Umtiti şi Sergino Dest, doi jucători care catalanii vor să scape, se opun plecării.

Perioada de transferuri din ianuarie 2022 se apropie, dar jucătorii nu vor să plece de la Barcelona. Sursa citată scrie că Barcelona va avea probleme să-i convingă pe aceştia să plece. În cazul lui Umtiti, se pare că francezul îşi doreşte atât de mult să rămână încât e gata să-şi reducă salariul mare pe care-l încasează.

În ceea ce-l priveşte, Sergino Dest a fost transferat la Barcelona în septembrie 2020 şi nu-şi doreşte să plece doar pentru că are parte de un sezon prost pentru moment. Fundaşul american e sigur că-şi poate recăpăta forma şi să se impună ca titular, în ciuda faptului că Barcelona l-a ochit pe Mazraoui şi îl are şi pe veteranul Dani Alves pe postul său.

Afla mai multe despre: xavibarcelonatransferuriplecariumtitidest 

viewscnt
Articole similare