Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pregăteşte încă o veste perfectă pentru suporterii FCSB! "Mâine"

Se pregăteşte încă o veste perfectă pentru suporterii FCSB! "Mâine"

FCSB

Comentarii

Suporterii FCSB aşteaptă doar confirmarea oficială pentru a asista la un nou meci pe Stadionul Steaua. MM Stoica a anunţat că marţi poate fi confirmată încă o partidă în Ghencea.

Doar o semnătură o mai desparte pe FCSB de un nou meci pe Stadionul Steaua

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. La revenirea pe stadionul Ghencea, după opt ani de pauză, FCSB şi CFR Cluj au adus peste 28.000 de spectatori pe arenă. 

Pentru a evita un teren uzat la Arcul de Triumf, dar şi pentru a beneficia de o asistenţă mai mare la un meci european, FCSB a făcut cerere să joace cu Nordsjaelland pe Stadionul Steaua.

Prima manşă a turului secund preliminar se joacă pe 10 august, de la 21:30, în timp ce returul va fi pe 17 august, de la 19:30, live text pe Orangesport.ro.

Deşi FCSB a obţinut acordul de a disputa partida cu danezii în Ghencea, MM Stoica aşteaptă şi ultima semnătură pentru ca totul să devină oficial. 

"Nu e semnat încă. E confuzie şi nu vreau să discut. Sper ca mâine (n.r. - marţi) să se semneze", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Conference League

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Conference League, după tragerea la sorţi de luni, de la sediul UEFA.

Dacă va ajunge în play-off-ul Conference League, Farul va juca împotriva echipei eliminate din "dubla" Qarabag (Azerbaidjan) - HJK Helsinki (Finlanda), din turul trei preliminar al Ligii Europa.

În cazul în care va ajunge în play-off, Sepsi va juca împotriva învingătoarei din "dubla" Bodo/Glimt (Norvegia) / FC Pyunik (Armenia).

Afla mai multe despre: fcsb stadionul steauafcsb ghenceamihai stoicamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare