Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se pune la cale, afacerea verii! Juventus dă doi jucători la schimb pentru Paul Pogba

Se pune la cale, afacerea verii! Juventus dă doi jucători la schimb pentru Paul Pogba

Juventus

Comentarii

Presa italiană scrie că Juventus Torino a câştigat teren pentru transferul campionului mondial, Paul Pogba, de la Manchester United.

Campioana Italiei este decisă să includă doi fotbalişti în tranzacţia Pogba, scriu italienii. Este vorba despre Aaron Ramsey şi despre Adrien Rabiot, ambii fotbalişti doriţi de oficialii de pe Old Trafford. Italienii nu oferă detalii şi despre o evnetuală sumă de bani pe care Juve ar putea să o includă în ceea ce se anunţă afacerea verii într-un fotbal dominat din păcate de pandemia de coronavirus.

”Eu sper să-l vindem!” Anunţ zguduitor pentru Paul Pogba! Paul Ince îi face vânt campionului mondial

Paul Ince, fost mare jucător al formaţiei engleze Manchester United, speră că gruparea de pe Old Trafford va scăpa după acest sezon de Paul Pogba

Când a fost întrebat de către cei de la Paddy Power despre situaţia lui Pobga, Paul Ince a fost cu adevărat nemilos: ”Mă plictiseşte pentru că este dezamăgitoare. Felul în care Pogba a înţeles că trebuie să se comporte la un asemenea club, comportamentul său general, acţiunile sale, totul e greşit. Ceea ce a făcut el nu este bine nici pentru Pogba, nici pentru club. Am auzit atâtea despre el, încât din punctul meu de vedere, creditul său s-a terminat. Comportamentul său face rău echipei şi vestiarului. Atât timp cât nu oferi ceea ce ţi se cere, cel mai bine este să pleci. Sper ca United să-l poată vinde” a sunat critica dură a lui Ince asupra lui Pogba.

În vârstă de 27 de ani, Paul Pogba este dorit de Juventus, Real Madrid şi Paris Saint Germain. Campionul mondial are 31 de goluri în 143 de meciuri pentru Manchester United, de la revenirea sa pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: pogbarabiotjuventusmanchester united 

viewscnt
Articole similare