Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se spulberă şansele FCSB-ului la titlu? Scandal uriaş la Astra. Ioan Niculae vrea să excludă mai mulţi titulari înainte de meciul cu CFR Cluj

Se spulberă şansele FCSB-ului la titlu? Scandal uriaş la Astra. Ioan Niculae vrea să excludă mai mulţi titulari înainte de meciul cu CFR Cluj

Astra Giurgiu

Comentarii

E scandal mare la Giurgiu înainte de confruntarea cu CFR Cluj. Mai mulţi fotbalişti importanţi de la Astra ar putea fi excluşi din lotul lui Gigi Mulţescu, la cererea patronului Ioan Niculae.

FCSB îşi pune toate speranţele în meciul pe care CFR Cluj îl va juca pe terenul celor de la Astra Giurgiu. ”SMURD”-ul Gigi Mulţescu  a făcut minuni la Astra, iar Gigi Becali crede că trupa lui Dan Petrescu se poate împiedica doar în această partidă.

Numai că visele roş-albaştrilor ar putea fi ruinate chiar de patronul giurgiuvenilor. Enervat la maximum de faptul că mai mulţi fotbalişti au început să ceară insistent primele promise, Ioan Niculae e hotărât să taie în carne vie.

Astfel, jucători precum Piotr Polczak, Bejan, Stan şi Mrzljak ar putea fi excluşi din lot chiar înainte de confruntarea decisivă cu CFR Cluj, scrie Fanatik. Belu, om important în angrenajul Astrei, a fost deja trimis la echipa secundă din aceleaşi motiv.

PROBLEME MAI VECHI DIN MANDATUL LUI IORDĂNESCU

Problemele financiare nu sunt deloc ceva nou la Astra. Giurgiuvenii s-au confruntat cu dificultăţi de fiecare dată în ultimii ani, asta chiar dacă echipa a vândut jucători importanţi şi s-a calificat în Europa League.

Printre motivele care l-au determinat pe Edward Iordănescu să plece de la Astra, deşi a făcut minuni la echipă, găsim şi promisiunile financiare neonorate de conducerea Astrei. Nu de puţine ori s-a întâmplat ca Iordănescu şi Dani Coman să plătească din propriul buzunar anumiţi bani pentru ca lucrurile să fie ţinute în frâu, iar fotbaliştii să se concentreze doar pe latura sportivă.

Afla mai multe despre: astrafcsbscandalcfr clujioan niculaeprime 

viewscnt
Articole similare