Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se termină ”era Bayern” în Germania?! Leverkusen a dat de pământ cu bavarezii lui Tuchel, iar trupa lui Xabi Alonso este mare favorită la titlu

Se termină ”era Bayern” în Germania?! Leverkusen a dat de pământ cu bavarezii lui Tuchel, iar trupa lui Xabi Alonso este mare favorită la titlu

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a zdrobit-o pe Bayern Munchen, scor 3-0, în derby-ul etapei cu numărul 21 din Bundesliga.

Pe BayArena, Leverkusen a demonstrat că este, fără dar şi poate, cea mai în formă echipă din Europa la momentul actual. ”Farmaciştii” lui Xabi Alonso au pus tunurile pe bavarezi încă din startul meciului, iar Josip Stanisic a deschis scorul împotriva echipei care l-a lansat în fotbalul mare.

Partea a doua a fost tot a gazdelor, care au lovit pentru a doua oară la şapte minute după pauză prin Grimaldo. În minutele de prelungire, Frimpong a pus cireaşa în vârful tortului cu un gol de la 40 de metri.

În 95 de minute, Bayern a expediat un singur şut pe poartă.

Graţie acestei victorii fabuloase, Leverkusen şi-a consolidat poziţia de lider în Germania şi s-a distanţat la cinci puncte de rivala de astăzi, care ocupă locul doi. De cealaltă parte, scaunul lui Tuchel se clatină serios, iar dubla cu Lazio din optimile Champions League nu mai pare doar o simplă formalitate.

Miercuri, pe 14 februarie, de la 22:00, Bayern se depleasează pe Olimpico pentru manşa tur a duelului cu Lazio. Partida va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: bayer leverkusenbayern munchenxabi alonsothomas tuchel 

viewscnt
Articole similare