Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se umple de bani! La finalul acestei săptămâni, Simona Halep ar putea fi mai bogată cu cel puţin un milion de dolari

Se umple de bani! La finalul acestei săptămâni, Simona Halep ar putea fi mai bogată cu cel puţin un milion de dolari

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul unu mondial WTA, a ales să participe la turneul de la Moscova chiar dacă nu se simte complet refăcută după problemele de sănătate pe care le-a avut la ultimul turneu internaţional. Halep a fost diagnosticata cu hernie de disc, iar specialiştii spun că o pauză de o lună sau două ar fi fost indicată. După acest turneu din Rusia, Halep va pleca direct spre Singapore, la Turneul Campioanelor , unde, la finalul acestei săptâmâni are toate şansele să se umple de bani.

Simona Halep ar putea primi la finalul acestei săptâmăni titlul de cea mai bună jucătoare a anului, iar WTA ar urmă să o premieze cu o sumă fabuloasă, de un milion de dolari, pentru că a încheiat sezonul pe prima poziţie a clasamentului WTA, o poziţie de pe caere nu va putea fi detronată până la finalul acestui ani.

De asemenea se vorbeşte despre faptul că Simona ar putea încasa din partea partenerilor de imagine pe care îi are în ţară, bonusuri de până la 75 la sută pentru performanţa obţinută. Ca să nu mai vorbim şi despre o limuzină de llux care ar putea intra în propietatea numărului unu mondial.

O limuzină oferită de una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de automobile din lume. Una peste alta, Halep se poate umple de bani la finalul acestei săptâmâni. Bani, pe care îii merită cu prisosinţă, după un sezon extrem de greu, presărat de multe ori cu probleme medicale peste care Simona a reuşit să treacă strângând din dinţi şi mergând mai departe.

Afla mai multe despre: simona halepbani 

viewscnt
Articole similare