Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se va descurca Dinu Todoran cu Gigi Becali? ”Antrenorul principal de la FCSB trebuie să aibă un anumit profil...” | EXCLUSIV

Se va descurca Dinu Todoran cu Gigi Becali? ”Antrenorul principal de la FCSB trebuie să aibă un anumit profil...” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report, Andrei Vochin şi Iulian Miu au discutat despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB.

După ce se aflase în negocieri cu antrenori precum Marius Şumudică şi Nicolae Dică, Gigi Becali a surprins lumea fotbalului românesc, numindu-l pe Dinu Todoran ca noul antrenor al FCSB-ului. Tehnicianul relativ necunoscut ocupase postul de coordonator al academiei lui FC Voluntari, însă stătuse şi pe banca o perioadă, pentru câteva meciuri.

Deşi iniţial fusese contactat pentru alt post, Becali a fost impresionat de Todoran şi l-a numit noul antrenor al echipei sale. Astfel, tehnicianul de 42 de ani a fost pus în cea mai sub prsiune funcţie din fotbalul românesc, controlând ”jucăria” lui Gigi.

Experţii Telekom Sport Andrei Vochin şi Iulian Miu au discutat despre abilitatea lui Todoran de a o conduce pe FCSB, deşi multe dintre deciziile legate de echipă nu vor fi făcute de acesta. Tehnicianul este bine recomandat, iar MM Stoica îl aseamănă cu Costel Gâlcă, deşi Andrei Vochin nu a fost de acord cu această comparaţie.

Verdictul experţilor Telekom Sport despre Dinu Todoran

”E respectuos, rămâne echilibrat, îi place să se informeze şi, la stitlul lui, la cât e de calm, s-ar putea să aibă un câştig mare în faţa patronului. Trebuie să ştii să comunici, să fii liniştit şi să ştii să explici. Nu toata lumea poate face asta când stresul e la tot pasul”, a declarat Iulian Miu.

”Cred că e puţină ruşine, teamă de anumite întrebări. Antrenorul principal de la FCSB trebuie să aibă un anumit profil şi să reacţioneze într-un fel la întrebările patronului. Nu e nimic nou. Am văzut abordarea lui Petrea, cu zâmbetul pe buze.

Vintilă încerca să lase senzaţia că face nişte lucruri, fiecare are abordarea lui, dar situaţia e clară. Cea mai mare diferenţă este că Gâlcă a jucat la Steaua, a luat campionatul ca jucător acolo, iar Dinu Todoran este simpatizant Dinamo.

Dar acum nu mai ştii care e Steaua, Dinamo nu mai ştii ce e cu ea. Gâlcă avea altceva, fusese în vestiarele alea. În stafful lui erau Dică, Uzunea, junior la Steaua. Vor să facă cumva să pară o numire corectă, dar dacă ia campionatul Todoran...”, a adăugat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: fcsbdinu todoranandrei vochiniulian miu 

viewscnt
Articole similare