Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se vinde Manchester United. Şeicul Jassim Bin Hamad a oferit o sumă ameţitoare pentru a prelua clubul

Se vinde Manchester United. Şeicul Jassim Bin Hamad a oferit o sumă ameţitoare pentru a prelua clubul

Manchester United

Comentarii

Manchester United urmează să fie cumpărat de reprezentanţii statului Qatar, anunţă mass-media din această ţară, care subliniază că actualii proprietari ai clubului englez de fotbal, membrii familiei Glazer, au decis să accepte oferta înaintată de şeicul Jassim Bin Hamad Al Thani.

Potrivit cotidianului Al-Watan, controlat de familia şeicului Jassim, preşedintele Qatar Islamic Bank (QIB), un anunţ în acest sens este "iminent".

Săptămâna trecută, Jassim bin Hamad Al Thani a depus a cincea şi ultima sa ofertă pentru cumpărarea clubului Manchester United, estimată de mass-media la 5,8 miliarde de euro, la care s-ar adăuga investiţii totale de un miliard de euro.

Rivalul său în cursa pentru achiziţionarea grupării de pe Old Trafford este miliardarul britanic Sir Jim Ratcliffe, fondatorul grupului Ineos, care a făcut la rândul său mai multe oferte pentru cumpărarea lui United.

Familia Glazer este proprietara lui Manchester United din mai 2005, iar în noiembrie 2022 a anunţat că intenţionează să vândă clubul, sperând să obţină şapte miliarde de euro în schimbul acestuia.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare