Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Seamănă cu Coman foarte bine”. Superstarul din Liga Campionilor, comparat cu ”perla” de la FCSB | EXCLUSIV

”Seamănă cu Coman foarte bine”. Superstarul din Liga Campionilor, comparat cu ”perla” de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) este un jucător indispensabil la FCSB, iar Mihai Stoica (58 de ani) l-a comparat cu unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai unei echipe ce este prezentă în grupele Ligii Campionilor şi în acest an.

Florinel Coman continuă să fie şi în actualul sezon un jucător esenţial la FCSB şi să rupă plasele porţilor adverse sau să-şi servească decisiv colegii la marcarea golurilor.

După ce a tras echipa după el în play-off-ul din stagiunea trecută, ”şeptarul” roş-albaştrilor rămâne la fel de eficient şi spectaculos şi în această ediţie de campionat.

Sosit la FCSB încă din 2017, nu a reuşit să ia vreun titlu de campion alături de bucureşteni. Dar a fost lăudat de Gigi Becali pentru evoluţiile din ultima perioadă.

Mai mult, aflat în studioul Orange Sport care a precedat seara de marţi din Liga Campionilor, Mihai Stoica l-a asemănat pe Florinel Coman, din punct de vedere al look-ului, cu jucătorul lui Napoli, Giovanni di Lorenzo.

”Di Lorenzo seamănă cu (n.r. Florinel) Coman foarte bine. Nu ştii cum este el ca om”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În vârstă de 30 de ani, Giovanni Di Lorenzo este căpitanul lui Napoli, campioana Italiei.

Este legitimat la gruparea de lângă Vezuviu din vara anului 2019, fiind cumpărat de napoletani cu aproximativ 10 milioane de euro de la Empoli.

A adunat 192 de meciuri, reuşind 15 goluri şi 30 de pase decisive pentru Napoli, în toate competiţiile, iar evoluţiile consistente de la un an la altul l-au adus şi în atenţia naţionalei Italiei.

Pentru Squadra Azzurra, Giovanni Di Lorenzo a bifat 30 de selecţii şi a marcat trei goluri. A luat şi titlul de campion european la EURO 2021.

Titularul de drept al postului de fundaş dreapta la Napoli, Di Lorenzo este evaluat la 25 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Gigi Becali: ”Ce l-a schimbat pe Coman? Familia”

"Ce l-a schimbat pe Coman? Familia. A făcut copilul şi are o viaţă creştinească. Se spovedeşte, se împărtăşeşte cu toată familia, preotul îi face sfinţire la casă. 

Dacă ai sfinţenia, nu mai bei. El nu mai bea un strop. Atunci el d-aia... era cuminte, nu mergea în cluburi, dar nu ştim ce făcea în casă.

Acum stă numai în casă şi la sală, munceşte mereu. A luat exemplul lui Ronaldo. I-am zis odată: 'Bă, tu ai văzut Ronaldo?'. Are sală şi acasă, acolo e averea lui. Tu ce vrei să faci acasă?", afirma Gigi Becali, despre Coman.

Afla mai multe despre: florinel comanmihai stoicaliga campionilorgiovanni di lorenzo 

viewscnt
Articole similare