Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Seară extrem de emoţionantă în Pittsburgh, la meciul dintre Penguins şi Vegas Golden Knights! Ovaţii incredibile pentru un adversar

Seară extrem de emoţionantă în Pittsburgh, la meciul dintre Penguins şi Vegas Golden Knights! Ovaţii incredibile pentru un adversar
Comentarii

Portarul oaspeţilor, Marc-Andre Fleury, venea pentru prima oară din postura de adversar în arena unde îşi petrecuse primii 13 ani din carieră şi unde contribuise la câştigarea a 3 cupe Stanley!

Iar suporterii l-au primit cu dragoste şi cu ovaţii la scenă deschisă, dar Penguins au marcat de 5 ori în poarta sa, au şutat de alte 4 ori în bară şi au învins cu 5-4, urcând pe locul 2 în divizia Metropolitan.

A fost seara numărului 30 la PPG Paints Arena, din Pittsburgh. Portarul campionilor NHL, Matt Murray (nr.30), şi-a condus coechipierii spre a 30-a victorie a sezonului, iar Evgheni Malkin a marcat golul cu numărul 30 în actualul sezon (locul 2 în clasamentul golgeterilor din NHL, după Alex Ovechkin, 32).

Cea mai bună echipă a conferinţei de Vest, la primul an de la înfiinţare, Vegas Golden Knights a deschis scorul după doar 2 minute şi chiar conducea cu 2-0 în repriza a doua. Oaspeţii, care în cazul unei victorii ar fi depăşit Tampa Bay Lightning în cursa pentru President’s Trophy, aveau de partea lor o statistică impresionantă, în care câştigaseră 22 din 23 de meciuri la care marcaseră primii în acest sezon de debut al lor în NHL.

Penguins au răspuns însă ca o mare echipă şi i-au stricat revenirea lui Fleury în Pittsburgh: 5 goluri la rând, la care Malkin şi Phil Kessel au totalizat fiecare un gol şi un assist. Ambii au urcat pe podiumul clasamentului marcatorilor, Kessel cu 65 de puncte şi Malkin cu 62, imediat în urma liderului Nikita Kucherov, care are 66 de puncte.

Golden Knights au mai putut doar să reducă diferenţa pe final de partidă la 4-5, după care au atacat cu poarta goală şi nu au reuşit egalarea care le-ar fi adus măcar un punct şi prima poziţie în NHL, la egalitate cu Tampa Bay.

Miercuri dimineaţă, de la ora 02:30, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Toronto Maple Leafs şi Nashville Predators, campionii en-titre ai conferinţei de Vest.

Afla mai multe despre: penguinsvegas golden knightstelekomsporthochei 

viewscnt
Articole similare