Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul neştiut al soţiei lui Dorin Goian. Socrul fostului fundaş a luat o decizie inedită: ”Iubea sportul!”. FOTO

Secretul neştiut al soţiei lui Dorin Goian. Socrul fostului fundaş a luat o decizie inedită: ”Iubea sportul!”. FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Soţia fostului internaţional român Dorin Goian (43 de ani) a fost numită după una dintre cele mai mari sportive din istoria României.

Dorin Goian a cunoscut-o pe Nadia în 2005, iar un an mai târziu au decis să-şi unească destinele. Au trecut 17 ani în care au clădit, zi de zi, o frumoasă poveste de dragoste, încununată cu doi copii, Maya (16 ani) şi Nectarie Matei (13 ani).

Şi-a numit copiii în onoarea lui Nicolae Dobrin şi Nadia Comăneci

Numele soţiei sale este unul cu o rezonanţă extrem de puternică în România, graţiei fostei mari gimnaste Nadia Comăneci.

Socrul lui Dorin Goian era un mare împătimit al sportului, iar printre idolii săi s-au regăsit fostul mare mijlocaş al celor de la FC Argeş, Nicolae Dobrin, dar şi minunea gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci.

Aşa că a decis să-şi numească cei doi copii după idolii săi, Dobrin şi Nadia. Soţia lui Dorin Goian nu a urmat calea sportului de performanţă, dar a fost dansatoare la Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, ani de zile.

Socrul meu iubea sportul, aşa că şi-a numit copiii după doi dintre cei mai mari sportivi din istoria România.

Băiatul a fost numit Dobrin, după Nicolae Dobrin, iar soţia mea a fost numită Nadia, după marea gimnastă Nadia Comăneci.

Soţia mea nu a făcut sport de performanţă. Doar dansuri populare”, a declarat Dorin Goian, pentru Orange Sport.

  • Dorin Goian a bifat 69 de prezenţe în tricoul echipei naţionale a României, cu meciuri pentru formaţii importante precum FCSB (pe atunci Steaua), Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.
  • Dorin Goian a antrenat-o pe Foresta Suceava până în vara lui 2023, însă şi-a prezentat demisia din cauza numeroaselor probleme interne din club.

Articol realizat de Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dorin goiannicolae dobrinnadia comaneci 

viewscnt
Articole similare