Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şefii lui CFR Cluj au deja un înlocuitor pentru Dan Petrescu: ”Vă zic eu sigur, el va fi”

Şefii lui CFR Cluj au deja un înlocuitor pentru Dan Petrescu: ”Vă zic eu sigur, el va fi”

CFR Cluj

Comentarii

Dumitru Dragomir spune că şefii lui CFR Cluj au deja un înlocuitor pentru Dan Petrescu, dacă fostul fundaş al lui Chelsea acceptă oferta de la echipa naţională.

Dan Petrescu este curtat intens de FRF, care l-ar vrea selecţioner, dar antrenorul lui CFR Cluj a amânat răspunsul pentru prima zi de după ultima etapă din acest an.

Dragomir este de părere că cei de la CFR nu se vor opune acestei mutări, ba chiar i-au găsit deja un înlocuitor.

Cine va fi înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR: ”El va fi 100%”

Dan Petrescu are la CFR Cluj o clauză de reziliere de 400.000 de euro, însă şefii clubului par dispuşi să renunţe la ea dacă antrenorul în vârstă de 53 de ani va decide să meargă la echipa naţională.

Dumitru Dragomir spune că oficialii campioanei României au conturat deja tot planul pentru cazul în care Dan Petrescu va pleca şi i-au găsit deja un înlocuitor.

Este vorba despre Adi Mutu, care şi el este o variantă pentru postul de selecţioner. Dragomir este însă convins că Adi Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj:

”Va fi Mutu 100% la CFR, dacă pleacă Dan Petrescu la naţională. Vă zic eu sigur, el va fi. La ce antrenori a avut Mutu, dacă a copiat 2% de la fiecare, e doxă.

Ce mare echipă are, mă, CFR-ul? Mutu are aspect comercial, are tot ce vrei. E băiat deştept, are o educaţie aleasă, e copil de profesori”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Adi Mutu are însă ofertă şi de la Kisvarda, din Ungaria, unde a fost deja pentru negocieri.

CFR Cluj l-a vrut şi în trecut pe Adi Mutu

Adrian Mutu se află în relaţii excelente cu Nelu Varga, acţionarul majoritar de la CFR Cluj. Acesta a încercat şi în trecut să-l aducă în Gruia, înainte de a-l convinge pe Edi Iordănescu:

”Am fost sunat de multe ori de Neluţu Varga, dar nu am fost pus niciodată în situaţia să fiu antrenor la CFR Cluj când mă culcam şi dimineaţa să nu mai fiu.

Aţi scris şi voi că am fost pus la CFR Cluj, dar nu se pusese problema atunci. Ci cu câteva zile înainte. Dar am fost în stand by pentru că nu se ştia.

Cluburile discută cu mai mulţi antrenori, dar CFR a crezut atunci că Edi Iordănescu e varianta mai bună”, a spus Adi Mutu într-un interviu pentru Gsp Live.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare