Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Angliei U 21, cuvinte mari despre naţionala noastră de tineret. De ce se teme de meciul cu România şi ce l-a impresionat

Selecţionerul Angliei U 21, cuvinte mari despre naţionala noastră de tineret. De ce se teme de meciul cu România şi ce l-a impresionat

Echipa națională

Comentarii

Aidy Boothroyd, selecţionerul Angliei U21, spune că se teme de întâlnirea cu România U21. Cele două echipe vor juca în etapa a doua a grupelor Campionatului European, vineri, de la 19:30. Meciul va fi live text pe telekomsport.ro.

Anglia U21 a pierdut cu 2-1 în faţa Franţei - favorita grupei - şi acum este obligată să câştige pentru a spera la calificarea în semifinale. Însă Aidy Boothroyd spune că lucrurile nu sunt atât de simple. Selecţionerul Angliei U21 cunoaşte foarte bine naţionala României şi susţine că este un adversar foarte periculos.

Cele două echipa s-au mai întâlnit anul trecut într-un amical disputat în Anglia şi naţionala noastră de tineret a pierdut la limită, cu 2-1. Boothroyd spune însă că ”tricolorii” ar fi meritat un rezultat de egalitate şi a rămas impresionat atunci de forţa echipei lui Mirel Rădoi:

”Acum suntem într-o situaţie în care ştim ce trebuie să facem şi trebuie să o facem. Când am jucat împotriva lor, anul trecut, am fost foarte impresionat de echipă, de forţa grupului. Toată lumea vorbea despre Puşcaş, Hagi sau Coman ca fiind starurile echipei. Mie cel mai mult mi-a plăcut forţa grupului, e un adversar foarte dificil. Ştim că nu e un meci uşor, ştim că va fi foarte greu. Pentru ei e o mare oportunitate să îşi consolideze locul de calificare. Noi trebuie să câştigăm, ei cred că ar fi de acord şi cu egalul.

(Romania are palmares bun cu Anglia. Aceste lucruri vă afectează pe dumneavoastră sau pe jucători?) Da, pentru că vă cunoaştem istoria, aşa cum şi voi ne ştiţi istoria. Aceasta este o competiţie diferită, cu un grup diferit de jucători. Ne aşteptăm la un adversar puternic, ne aşteptăm ca România să ne pună multe probleme, dar e treaba noastră să găsim soluţii şi să punem şi noi probleme. Cred că va fi un meci echilibrat, dificil. Nu am fi lipsiţi de respect în faţa niciunui adversar, mai ales în faţa unei echipe cu calitatea şi calibrul României.

(Cât de relevantă e victoria Angliei cu România de anul trecut?) A fost un meci foarte strâns, probabil trebuia să fie un egal. Am câştigat în ultimele minute. Trebuie să ne propunem să marcăm până la final pentru a câştiga. Şi, cum am spus, e un adversar foarte dificil, avut un start perfect, a demonstrat că are spirit de echipă extraordinar. Şi ne aşteptăm la un meci dificil. Sper că am învăţat din greşelile acelui meci”, a declarat  Aidy Boothroyd.

Afla mai multe despre: aidy boothroydromaniaanglia 

viewscnt
Articole similare