Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul, frâna României U21 la EURO? ”Naţionala asta nu se califica din preliminarii. Nivelul este mult prea ridicat” | EXCLUSIV

Selecţionerul, frâna României U21 la EURO? ”Naţionala asta nu se califica din preliminarii. Nivelul este mult prea ridicat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România nu mai are pentru ce să lupte la Campionatul European pe care îl organizează. Deja ieşită din competiţie după doar două meciuri. ”tricolorii” lui Săndoi au ajuns ”sub lupa” lui Mihai Stoica, un fin cunoscător al segementului juvenil din fotbalul românesc.

România U21 a pierdut primele două meciuri de la EURO 2023, 0-3 cu Spania U21 şi 0-1 cu Ucraina U21, rezultate ce o scot în afara competiţiei încă din faza grupelor.

Cu eşecuri pe linie şi fără vreun gol marcat, tricolorii pregătiţi de Emil Săndoi sunt ultimii în Grupa B şi pot rămâne la fel dacă nu scot un rezultat pozitiv în partida cu Croaţia.

Putea să facă România U21 mai mult la EURO?

Actuala generaţie U21 a României nu s-ar fi putut califica la EURO 2023 dacă ar fi participat în calficări, este de părere Mihai Stoica.

Lotul condus de Emil Săndoi s-a calificat la acest Campionat European beneficiind de statutul de ţară organizatoare, alături de Georgia.

De asemenea, analistul Orange Sport a punctat câteva aspecte extrem de interesante şi pline de substanţă cu privire la generaţiile noi de jucători care apar la reprezentativele de tineret ale României.

”Pe mine altceva m-a frapat. Faptul că ne apropiam de 0-0 cu Ucraina şi ne apăram. Pe noi 0-0 nu ne ajuta cu nimic, eram eliminaţi, dar şi matematica asta uneori...

Noi suntem în eroare. Vorbim prea mult despre rezultatele naţionalei de tineret. E bine să câştigi, să te duci în fazele eliminatorii, dar am avut o generaţie slabă.

Nu vorbesc despre cei de la 2002 în sus, cum nu vorbeam nici despre generaţia 2000. De ce? Nu existau!

Acum suntem plini de 2002, avem şi 2003. 2000-2001 nu e o generaţie ratată, dar....

Naţionala asta (n.r. - U21) nu se califica din preliminarii. Nivelul este mult prea ridicat pentru echipa asta. 

La Rădoi şi la Mutu vedeam un tipar, acum n-a mai fost consecvenţă. Au apărut Bratu, apoi Săndoi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

România U21 mai are de disputat un singur meci la EURO, în ultma etapă a grupei B, cu Croaţia U21, marţi, 27 iunie, de la ora 21:45.

Această partidă ar putea fi ultima pentru Emil Săndoi la cârma naţionalei de tineret a României.

Afla mai multe despre: echipa nationalaemil sandoiromania u21euro 2023 

viewscnt
Articole similare