Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica şi Gigi Becali, amendaţi de FRF. Reacţia FCSB-ului: ”Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly” | EXCLUSIV

Mihai Stoica şi Gigi Becali, amendaţi de FRF. Reacţia FCSB-ului: ”Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dictat nişte consistente pentru trei dintre personajele principale din peisajul fotbalului românesc, iar Mihai Stoica a reacţionat cu privire la motivele pentru care atât el, cât şi Gigi Becali au fost sancţionaţi.

Fotbalul românesc se află în pauză competiţională, dar conducătorii de cluburi din Superligă nu au parte de linişte.

Mihai Stoica şi Gigi Becali, amendaţi de FRF. Reacţia FCSB-ului: ”Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly” | EXCLUSIV

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit în cursul zilei de luni, 26 iunie, şi s-a decis sancţionarea finanţatorilor de la FCSB şi CFR Cluj, Gigi Becali şi Ioan Varga, cât şi a lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB.

Primii doi au fost reclamaţi atât de Federaţia Română de Fotbal, cât şi de Comisia Centrală a Arbitrilor, în timp ce Mihai Stoica a fost reclamat doar de CCA, existând cinci plângeri în total. 

Cererile au fost admise, astfel că aceştia au fost sancţionaţi cu câte un avertisment şi au primit amenzi consistente. 

Prin urmare, Mihai Stoica a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, Gigi Becali a fost penalizat cu un total de 25.000 de lei, în timp ce Ioan Varga s-a ales o amendă de 50.000 de lei.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica nu a fost de acord cu amenda primită pentru acuzaţiile aduse arbitrului Rareş Vidican, care se afla în cabina VAR la meciul Rapid - FCSB, scor 1-0, din turul play-off-ului Superligii, disputat în luna aprilie.

”Am fost amendat pentru o convorbire imaginară. Ar trebui să plătesc cu bani de la Monopoly. Aşa ar merita. Este, efectiv, ceva strigător la cer!

Am spus că Vidican vorbea singur: «Băi, Vidicane, e de roşu. Ia să verific». «Hai, mă, nu e de roşu, o lăsăm aşa». Şi pentru asta am fost amendat.

Mi se pare o chestie care nu are nicio noimă şi niciun temei, când am spus clar că e imaginar”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cât despre afirmaţiile controversate făcute de Gigi Becali la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu pentru care finanţatorul a şi fost sancţionat financiar, Mihai Stoica a precizat următoarele: 

”Poate să-l depuncteze pe Gigi că a depăşit bandă continuă şi să îi ia puncte, dar nu poate să depuncteze clubul pentru că, în afară de faptul că nu are funcţie oficială la club, să spunem că e chestia aia cu asimilată, asociată, noi am avut arbitri femei acum câteva luni la meciuri amicale.

Noi când jucăm un meci amical în ţară, în bază, la noi, facem o hârtie la CCA, solicităm arbitri, cărora le plătim barem, că aşa-i normaal. Şi nouă ni s-a trimis brigadă feminină pe care am acceptat-o fără niciun fel de problemă.

Ce declaraţii, că a spus <<Uite, dom'le, o femeie la un joc de bărbaţi>>. Asta e părerea lui. De parcă nu-l ştim pe Gigi, extraordinar acum”, a adăugat oficialul FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicagigi becaliamenda frf 

viewscnt
Articole similare