Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce făceau Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, în timp ce pe stadion se cânta imnul Rapidului. Imaginile filmate la centenarul clubului giuleştean | VIDEO

Ce făceau Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, în timp ce pe stadion se cânta imnul Rapidului. Imaginile filmate la centenarul clubului giuleştean | VIDEO

Rapid

Comentarii

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, fotbaliştii transferaţi de Rapid de la FCSB, au fost la centenarul giuleştenilor, iar camerele au fost îndreătate spre ei.

Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, în prim plan în timp ce pe stadion se cânta imnul Rapidului

Rapid a transferat şase fotbalişti, printre care şi pe foştii jucători de la FCSB, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. Cei doi au susţinut că vor să demonstreze pe teren că merită să fie apreciaţi de fanii rapidişti, mai ales după ce au petrecut mai multe sezoane în curtea rivalilor de la FCSB. 

La centenarul clubului au participat legende ale Rapidului, foşti şi actuali componenţi ai echipelor, iar în tribună au fost inclusiv Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. În timp ce stadionul intona imnul Rapidului, cei doi foşti fotbalişti de la FCSB au preferat să păstreze liniştea şi să nu cânte, probabil în semn de respect faţă de echipa de la care au sosit în urmă cu doar câteva săptămâni. 

VIDEO | Momentul superb în care pe Stadionul Rapid se cântă imnul

Ce spuneau Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, după transferul de la FCSB la Rapid

"(n.r. - Poţi să spui că ţineai cu Rapid de mic?). Nu pot să spun lucrul acesta. Eu am crescut la Mediaş, acolo am făcut junioratul. Sunt 'gazist', de acolo am plecat în fotbalul mare. Îmi doresc să fiu campion cu Rapid", declara Iulian Cristea, în primele zile sub comanda lui Adrian Mutu.

În schimb, Răzvan Oaidă a refuzat să răspundă în privinţa echipei favorite

"Da, cu siguranţă voi săruta steagul. Aştept orice meci, avem un obiectiv mare şi fiecare meci va fi important. Nu am de luat nicio revanşă. Îmi doresc să iau titlul cu Rapid.

Când eram mic cu cine ţineam? Mi se pare aşa o întrebare puţin mai (n.r. - râde).... Nu riscantă, ironică. O refuz", spunea mijlocaşul, în urmă cu câteva săptămâni. 

Clubul Rapid a sărbătorit 100 de ani de existenţă

Clubul Rapid a sărbătorit, duminică, 100 de ani de la înfiinţare, cu un spectacol total de mai multe ore la stadionul din Giuleşti.

Imnul României, intonat de marea soprană Felicia Filip, a fost urmat de imnul Rapidului în interpretarea Orchestrei Simfonice Bucureşti şi a Peluzei Nord, alături de toţi rapidiştii.â

Pe scena amplasată la Tribuna a II-a au urcat mai mulţi artişti în vogă.

În vara lui 1923, a luat fiinţă „Asociaţia culturală şi sportivă CFR”, adică Rapidul de azi. Pe 25 iunie 1923, muncitorii (cunoscuţi, în acea vreme, sub denumirea de „ciocănari”) de la Atelierele Griviţa s-au întâlnit la Şcoala primară din cartier şi au semnat actul de naştere al echipei CFR Bucureşti.

În vara anului 2021, FC Rapid a revenit, după şase ani, pe prima scenă a fotbalului românesc, cu acţionari noi, Dan Şucu şi Victor Angelescu. 

Afla mai multe despre: razvan oaidaiulian cristeacentenar rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare