Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala pe care Rapid n-a putut s-o evite de centenar! "E grav. Dacă am fi împlinit 97 sau 103 ani, nu era o problemă". Conducerea a recunoscut eroarea din ziua cea mare

Greşeala pe care Rapid n-a putut s-o evite de centenar! "E grav. Dacă am fi împlinit 97 sau 103 ani, nu era o problemă". Conducerea a recunoscut eroarea din ziua cea mare

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, a recunoscut că nu toate planurile din ziua centenarului au fost îndeplinite. Giuleştenii ar fi dorit să repete ce s-a întâmplat la inaugurarea arenei, dar planul le-a fost dat peste cap de EURO U21 2023, găzduit de România şi Georgia.

Daniel Niculae recunoaşte o greşeală de la centenarul Rapidului: "Din punctul meu de vedere este ceva grav"

La 100 de ani, Rapid Bucureşti a organizat un eveniment special în jurul noului stadion, cu mii de suporteri care au participat. Însă, conducerea şi-ar fi dorit ca pe gazon să aibă loc şi un meci demonstrativ, aşa cum s-a întâmplat la inaugurare. 

Însă, gazonul Stadionului Rapid, aflat în proprietatea CS Rapid, a fost fost indisponibil, întrucât arena găzduieşte meciuri la EURO U21 2023. Preşedintele Daniel Niculae a recunoscut că demonstrativul a fost ingredientul care a lipsit de la sărbătoarea suflării rapidiste. 

"Da. Din păcate, nu s-a putut. A fost o greşeală destul de gravă, pentru că s-a cedat stadionul pentru acest Campionat European (n.r. - U21). Dacă am fi împlinit 97 sau 103 ani, nu era niciun fel de problemă. Dar la centenar să ai stadionul propriu şi să nu reuşeşti să intri pe gazon, din punctul meu de vedere este ceva grav.

Greşeala a fost făcută în timp. Contează mai puţin acum. Important este că am reuşit cu ajutorul federaţiei şi a celor de la UEFA să putem intra pe stadion. 

Rapidul va arăta bine (n.r. - în noul sezon). Sperăm mai bine decât sezonul trecut. Am început pregătirile. Băieţii trag tare să-şi încarce bateriile şi sperăm şi să performăm. Ce va fi apoi rămâne de văzut", declara Daniel Niculae. 

Clubul Rapid a sărbătorit 100 de ani de existenţă

Clubul Rapid a sărbătorit, duminică, 100 de ani de la înfiinţare, cu un spectacol total de mai multe ore la stadionul din Giuleşti.

Imnul României, intonat de marea soprană Felicia Filip, a fost urmat de imnul Rapidului în interpretarea Orchestrei Simfonice Bucureşti şi a Peluzei Nord, alături de toţi rapidiştii.â

Au participat la eveniment legende ale Rapidului, foşti şi actuali componenţi ai echipelor din cadrul clubului.

Pe scena amplasată la Tribuna a II-a au urcat mai mulţi artişti în vogă.

În vara lui 1923, a luat fiinţă „Asociaţia culturală şi sportivă CFR”, adică Rapidul de azi. Pe 25 iunie 1923, muncitorii (cunoscuţi, în acea vreme, sub denumirea de „ciocănari”) de la Atelierele Griviţa s-au întâlnit la Şcoala primară din cartier şi au semnat actul de naştere al echipei CFR Bucureşti.

În vara anului 2021, FC Rapid a revenit, după şase ani, pe prima scenă a fotbalului românesc, cu acţionari noi, Dan Şucu şi Victor Angelescu. 

Afla mai multe despre: centenar rapid bucurestirapid bucuresti sarbatoaredaniel niculae 

viewscnt
Articole similare