Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo, ”achiziţie” de top pentru Superligă. ”Suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare şi îi mulţumeşte pe deplin!”

OFICIAL | Dinamo, ”achiziţie” de top pentru Superligă. ”Suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare şi îi mulţumeşte pe deplin!”

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo are planuri mari odată cu revenirea în prim planul fotbalului românesc. Şefii trupei bucureştene sunt activi inclusiv la nivelul funcţiilor administrative din cadrul clubului.

Dinamo Bucureşti a revenit în elita fotbalului românesc după numai un singur sezon petrecut în Liga 2.

Iar acum, odată promovaţi, planurile ”câinilor” nu se opresc aici. Pe lângă schimbările necesare ce au loc în cadrul lotului, există ”transferuri” şi la nivel administrativ, pentru a duce clubul la următorul nivel.

OFICIAL | O nouă ”achiziţie” de top la Dinamo

Astfel, Dinamo a cooptat în club un nou director sportiv: Gabriel Glăvan, care are un CV interesant şi, totodată, impresionant.

”Clubul Dinamo 1948 Bucureşti, prin intermediul canalelor de comunicare, este încântat să anunţe, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcţia de director sportiv!

Gabriel Glăvan este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamovişti îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo şi din postura neoficială pe tot parcursul competiţional din Liga a II-a.

Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare şi îi mulţumeşte pe deplin!”, se arată în anunţul postat de clubul alb-roşu pe Facebook

Gabriel Glăvan a bifat în cariera de scouter Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, a format şi condus departamentul de scouting al FC Voluntari şi UTA Arad, echipe la care a preluat şi rolul de analist video şi Performance Analyst. Gabriel a fost Video şi Performance Analyst şi la România U21.

El este, în prezent, lector în cadrul Licenţelor UEFA B, A şi PRO din cadrul Şcolii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză şi Scouting, el şi echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei şi Scouting-ului din România, a încheiat descrierea de prezentare a noi achiziţii de la Dinamo.

Tot astăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit şi despre posibilitatea repatrierii lui Ştefan Radu la Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamotransfer dinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare