Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, intervenţie despre naţională! Momentul care l-a revoltat după remizele cu Kosovo şi Elveţia: "Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles"

Victor Piţurcă, intervenţie despre naţională! Momentul care l-a revoltat după remizele cu Kosovo şi Elveţia: "Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei României, Victor Piţurcă, a comentat ultimele rezultate din preliminariile EURO 2024. Antrenorul a taxat momentele din remiza cu Elveţia, când tricolorii s-au trezit abia pe finalul meciului din Lucerna.

Victor Piţurcă a avut o nemulţumire după ce a văzut jocul naţionalei lui Edi Iordănescu

Naţionala României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0, după un meci în care tricolorii au avut de suferit. 

Victor Piţurcă, cel care a caificat Românie la EURO 2008 şi care a pus umărul la calificare până spre finalul campaniei pentru EURO 2016, a susţinut că n-a înţeles de ce tricolorii au asistat pasivi la jocul de pase al elveţienilor. 

"Nu ştiu de ce ar trebui să ne fie teamă. Mă uitam la jocul primei reprezentative şi la un moment dat se uitau la cum joacă adversarul. Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles.

Cum adică să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul? Echipa Elveţiei, jucând într-un ritm de tango, nu juca rapid, din devieri. Juca cu pasă în stânga, dreapta. Probabil a fost o tactică de admormit adversarul, dar acum glumesc", a declarat Victor Piţurcă pentru Sport Total FM

De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre grupa naţionalei antrenate de Edi Iordănescu

"Părerea mea e că avem jucători cu care putem obţine rezultate bune, mai ales cum e grupa echipei de seniori. Chiar dacă Kosovo are jucători care joacă la echipe mari, bine cotate, naţionala României ar trebui s-o învingă.

Echipa Israelului are câţiva jucători în Premier League, dar părerea mea e că suntem cam la acelaşi nivel cu ei. Echipa Elveţiei nu e Franţa, Germania, Italia, ne putem bate şi cu ei. Valoric şi ca performanţe sunt peste noi cu o clasă, dar ne putem bate cu ei şi iată că am obţinut un rezultat mare cu ei", a adăugat fostul selecţioner al naţionalei, Victor Piţurcă. 

Clasamentul grupei din preliminariile EURO 2024: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.

Afla mai multe despre: victor piturcakosovo romaniaelvetia romaniavictor piturca selectioner romania 

viewscnt
Articole similare