Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Islandei a vorbit despre Enes Sali! Ce a auzit Arnar Vidarsson despre puştiul minune al României: ”Am citit despre el”

Selecţionerul Islandei a vorbit despre Enes Sali! Ce a auzit Arnar Vidarsson despre puştiul minune al României: ”Am citit despre el”

Echipa națională

Comentarii

Arnar Vidarsson, selecţionerul Islandei, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea duelului cu România din preliminariile la Campionatul Mondial.

România se pregăteşte pentru penultimul meci din grupa J a preliminariilor la Campionatul Mondial, ultimul pe care îl mai are de disputat acasă. ”Tricolorii” vor primi vizita Islandei, joi, pe stadionul Steaua.

În meciul tur, jucătorii lui Mirel Rădoi şi-au încheiat seria neagră de patru înfrângeri consecutive împotriva islandezilor, în deplasarea de la Reykjavik. Man şi Stanciu au fost cei ce au adus victoria 2-0 a României.

Însă, înaintea meciului tur un mare scandal izbucnise în jurul naţionalei nordice, iar mai mulţi jucători cheie lipseau din lotul echipei. Între timp lucrurile s-au mai liniştit, iar selecţionerul Islandei a mai avut timp să reconstruiască echipa.

Rădoi pregăteşte şi el viitorul selecţionatei noastre şi l-a convocat pe puştiul Enes Sali, un jucător cu părinţi turci, care va împlini 16 ani de abia anul viitor. Presa internaţională a scris multe lucurui despre acesta, iar jucătorul Farului a ajuns şi în atenţia islandezilor.

Selecţionerul Islandei a vorbit despre Enes Sali

Arnar Vidarsson a recunoscut că a auzit despre Sali şi s-a interesat despre puştiul minune al lui Hagi. Din pricina vârstei, selecţionerul Islandei nu a aflat prea multe, dar a afirmat că a fost surprins că un fotbalitst atât de tânăr a ajuns la selecţionata mare a unei ţări.

”(n.r. aţi auzit vreodată de Enes Sali?) Da, am auzit de el. Am citit despre el. (n.r. v-a fost greu să găsiţi informaţii despre el) Da, este tânăr. (n.r. a fost o surpriză pentru dumneavostră?) Da!

Cred că România ar trebui să fie marea favorită, în acest moment sunt pe locul doi, iar drumul lor pentru a rămâne pe locul doi este mai scurt. Trebuie să ia cele trei puncte, iar noi încercăm să ne punem în calea lor, este normal.

Un egal împotriva României ar fi acceptabil, desigur, vrem să câştigăm fiecare meci, dar realizăm că acest lucru nu este posibil”, a declarat Arnar Vidarsson.

Afla mai multe despre: enes sali 

viewscnt
Articole similare